تبلیغات
بازی

معرفی 7 عنوان از بهترین موتورهای بازی سازی دنیا

تبلیغات
0
(0)

امروزه در عصر تکنولوژی قرار داریم که بخشی از زندگی روزمره خود را با آن می‌گذرانیم، همچنین بازی‌های ویدیویی بخشی از این دنیای تکنولوژی هستند که بسیاری از ما به آنها وابستگی شدیدی پیدا کرده‌ایم. اما خرید و بازی کردن با دنیای بازی سازی کاملا تفاوت دارد چرا که بازی سازی نیازمند خلاقیت، تجربه، علم و صبر و حوصله فراوان است که با در کنار هم قرار گرفتن این موارد، بازی سازی معنا پیدا می‌کند. در این پست به معرفی 7 تا از بهترین موتورهای بازی سازی می‌پردازیم.

در بعضی موارد از شنیدن بعضی تفکرات نسبت به بازی سازان خوده بنده را آزرده خاطر می‌کند چرا که اکثر بازی سازان شغلشان را با عشق و علاقه انجام می‌دهند بدون اینکه چشم‌داشتی نسبت به درآمد آن داشته باشند. صنعت بازی سازی درست است که در حال حاضر درآمد چند میلیار دلاری در کل جهان دارد ولی شما بازی‌ای را نمی‌توانید پیدا کنید که شبیه بازی دیگر باشد. شاید شباهت‌هایی را بتوان در آنها پیدا کرد اما 100% مطلق نبوده و تفاوت‌های بسیاری در آنها وجود دارد که نشان دهنده تفکرات و ایده‌های خلاق و نو می‌باشد.

1- Unreal Engine

  • نویسنده: تیم سوئینی (Tim Sweeney)
  • توسعه دهنده: Epic Games
  • کشور سازنده: United State Of America (ایالت متحده آمریکا)
  • آغاز فعالیت: ماه May سال 1995

بهترین موتورهای بازی سازی دنیا

Unreal Engine یک موتور بازی است که توسط Epic Games ساخته شده و برای اولین بار در بازی 1998 Unreal که در سبک تیراندازی اول شخص است مورد استفاده قرار گرفت. اگرچه در ابتدا برای بازی‌هایی در سبک تیراندازی اول شخص توسعه یافته بود، اما با موفقیت در انواع ژانرهای دیگر از جمله پلتفرم‌ها، بازی‌های جنگی، MMORPG و سایر RPG های دیگر مورد استفاده قرار گرفت.

اینم بخونید بد نیست: نقد و بررسی بازی Dota 2 | اشک‌هایی از جنس خون

این موتور بازی سازی 17 سال بعد از ساخت اولین بازی همچنان در حال فعالیت است و یکی از موفق‌ترین و پرکاربردی‌ترین موتورهای بازی سازی می‌باشد. موتور Unreal با پشتیبانی از زبان ++C، دارای قابلیت‌های بسیاری است و می‌توان آن را به عنوان یک ابزار قدرتمند موتورهای بازی سازی با قابلیت source-available ( منبع قابل دسترس ) برای کاربران حرفه‌ای نام برد.

گفته می‌شود که آخرین نسخه Unreal Engine 4 ساده‌ترین نسخه‌ای است که در اختیار کاربران حرفه‌ای قرار دارد.

درباره Unreal Engine

نسل اول Unreal Engine توسط تیم سوئینی ( Tim Sweeney )، بنیانگذار Epic Games ساخته شد. از همان سنین کودکی، برنامه نویسی و ساخت ابزارهای ویرایش مانند (ZZT  (1991 و (Jill of the Jungle (1992 را آغاز کرد. سوئینی در سال 1995 برای ساخت یک بازی شوتر اول شخص یک موتور گرافیکی طراحی کرد. فعالیت جدی او در سال 1998 با ساخت و عرضه اولین بازی خود تحت عنوان Unreal 1998 شروع شد و بعدها با توسعه آن به موفقیت‌‎های بسیاری دست پیدا کرد. هرچند شرکت‌های MicroProse و Legend Entertainment زودتر به این فناوری دست یافته بودند اما طبق مصاحبه‌های سوئینی 90 درصد کدهای موتور بازی سازی Unreal را خودش نوشته است.

ویژگی‌های Unreal Engine

از جمله ویژگی‌های آن می‌توان به تشخیص برخورد ( collision detectionنورپردازی رنگی ( colored lighting ) و شکل محدودی از فیلتر بافت ( limited form of texture filtering ) اشاره کرد. موتور بازی سازی Unreal Engine از یک ویرایشگر در سطح UnrealEd پشتیبانی می‌کند که از اوایل سال 1996 برای انجام کارهای هندسه جامد سازه‌ها استفاده می‌کرد و این قابلیت به نقشه نگارها اجازه می‌دهد طراحی سطوح را در مکانی شبیه به فضا که آزادی عمل بی‌نهایت دارد را تغییر دهند.

از دیگر ویژگی‌های بی‌نظیر این موتور بازی سازی می‌توان به حجیم بودن مِه، فناوری نور مستقیم، استفاده از رنگ بندی 16 بیتی برای اولین بار در بازی‌ها، طراحی آسمان کامپوزیتی و غیره اشاره کرد.

بازی‌های ساخته شده توسط Unreal Engine

  • Gears of War
  • Mass Effect
  • Bioshock
  • سری بازی‌های Batman: Arkham

unreal-engine

در آخر باید بگویم که این موتور بازی سازی برای کاربران حرفه‌ای ساخته شده است و کاربران مبتدی بهتر است از موتورهای بازی سازی دیگر که از پیچیدگی کمتری برخوردار هستند استفاده کنند. اما اگر می‌خواهید وارد عرصه بازی سازی به طور جدی بشوید این گزینه می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها باشد.

اینم بخونید بد نیست: آموزش حذف ویندوز اضافی (ویندوز دوم) از منوی بوت در ویندوز 10


2- GameMaker

  • نویسنده: مارکوس هندریک آورمارس (Markus Hendrik Overmars)
  • توسعه دهنده: YoYo Games
  • کشور سازنده: Netherlands (هلند)
  • آغاز فعالیت: 15 ماه November سال 1999

game maker یکی از بهترین موتورهای بازی سازی می‌باشد

GameMaker یکی دیگر از بهترین موتورهای بازی سازی برای ساخت بازی و خروجی موبایل گرفتن است که امکان استفاده کامل از بازی‌های موبایل را فقط با استفاده از عمل کشیدن و رها کردن به کاربران ارائه می‌دهد. GameMaker با استفاده از یک زبان برنامه نویسی تصویری، بصری و کشویی یا زبان برنامه نویسی معروف Game Maker Language، ساخت بازی‌های ویدیویی چند ژانری را ممکن ساخته است و همچنین می‌تواند برای توسعه بازی‌های پیشرفته که ساخت آن‌ها امکان نداشت مورد استفاده قرار بگیرد. جالب است بدانید این موتور در ابتدا به گونه‌ای طراحی شده بود که برنامه نویسان تازه کار بتوانند با استفاده از آن، بازی‌های رایانه‌ای را بدون دانش برنامه نویسی زیاد بسازند. اگر می‌خواهید در عرصه بازی سازی قدم بگذارید یکی از بهترین گزینه‌ها که می‌توانیم به شما پیشنهاد بدهیم موتور بازی سازی GameMaker می‌باشد.

اینم بخونید بد نیست: نقد و بررسی بازی death stranding

درباره GameMaker

GameMaker ابتدا توسط Mark Overmars ساخته شد. این برنامه برای اولین بار در 15 نوامبر 1999 با نام Animo ( اَنیمو ) منتشر شد ( در آن زمان فقط یک ابزار گرافیکی با قابلیت اسکریپت نویسی محدود بود ) در نسخه‌های بعدی نام این موتور به Game Maker تغییر کرد و به سمت توسعه عمومی بازی‌های 2d با هدف همگانی شدن قدم برداشت. نسخه‌های 5.0 و پایین‌تر نرم افزار رایگان بود، در نسخه 5.1 هزینه ثبت نام را اختیاری کرد و در نسخه 5.3 ( ژانویه 2004 ) تعدادی از ویژگی‌های جدید را برای کاربران ثبت نام شده از جمله سیستم ذرات، شبکه سازی و امکان تمدید بازی ها با استفاده از DLL ارائه کرد.

بازی‌های ساخته شده با GameMaker

  • Spelunky
  • Hotline Miami
  • Super Crate Box
  • Hyper Light Drifter

GameMaker Engine

بر خلاف اکثر موتورهای بازی سازی دیگر، GameMaker Studio به دلیل استفاده از دانش برنامه نویسی متفاوت با استقبال چندان زیادی مواجه نشد. درعوض، کاربران می‌توانند برای ایجاد بازی‌های بسیار ساده، بدون استفاده از کد نویسی و تنها با استفاده از چند کلیک و خلاقیت خود یک بازی ساده طراحی کنند. اما سهولت در استفاده از این موتور بازی سازی، رابط کاربری ساده و گویا، قابلیت‌های جالب و کاربردی نسبت به حجم آن توانسته خود را در لیست بهترین موتورهای بازی سازی قرار بدهد. یکی از بهترین گزینه‌های پیشنهادی ما به شما برای ساخت اولین بازی بدون نیاز به کد نویسی و علم برنامه نویسی، موتور بازی سازی GameMaker می‌باشد.


3- GameSalad

  • نویسندگان: Tan Tran (تان ترَن)، Dan Treiman (دَن تِریمان)، Michael Agustin (میشِل آگوستین)
  • توسعه دهنده: Tan Tran (تان ترَن)، Dan Treiman (دَن تِریمان)، Michael Agustin (میشِل آگوستین)
  • کشور سازنده: United State Of America (ایالت متحده آمریکا)
  • آغاز فعالیت: سال 2007

WorkingGameSalad

GameSalad یکی دیگر از موتورهای بازی سازی محبوب در بین بازی سازان است. GameSalad در واقع یک موتور بازی سازی بدون کدنویسی است که باعث شده تا کار کردن با آن آسان و جذاب باشد. این موتور گرافیکی در واقع یک ویرایشگر بصری و یک سیستم منطقی مبتنی بر رفتار است. این موتور گرافیکی توسط بسیاری از مهندسان و طراحان مورد استفاده قرار گرفته و در بسیاری از مدارس ابتدایی و دبیرستان کشور آمریکا برای آموزش مورد استفاده قرار می‌گیرد. جالب است بدانید وقتی این موتور گرافیکی را نصب کردم تنها 2 ساعت زمان نیاز بود تا بتوانم تمام قابلیت‌هایی که دارد را یاد بگیرم و بتوانم اقدام به ساخت اولین بازی با این موتور بازی سازی کنم. این سادگی رابط کاربری واقعا جذاب و دلپذیر بود.

درباره GameSalad

GameSalad یک رابط کاربری گرافیکی برای توصیف قوانین و رفتارهای هر شئ ( Object ) و بازیگران دارد که کاربران می‌توانند حتی بدون استفاده از کد نویسی و زبان‌های برنامه نویسی به کاراکترها و اشیا بازی جان ببخشند. در واقع رفتارها مولفه‌های یک بازیگر هستند که با توجه به قوانین و شرایطی که بر آنها حاکم است، می‌توانند به طور لحظه‌ای یا مداوم بر بازیگر تاثیر بگذارند.

اینم بدونید:

موتور بای سازی GameSalad در بیش از 223 مدرسه کشور آمریکا تدریس و یا به عنوان ابزاری برای آموزش مسائل گرافیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بازی‌های ساخته شده با GameSalad

  • ePig Dash
  • The secret of Grisly Manor

GameSalad

اگر نظر من را بخواهید، بهترین گزینه برای یادگیری و درک مفاهیم بازی سازی GameSalad است، چرا که بدون نوشتن حتی یک خط کُد می‌توانید صحنه‌ها و انیمیشن‌های جذابی را خلق کنید. اگر یک کاربر عادی با کلی خلاقیت و تفکرات نو هستید و علم برنامه نویسی هم ندارید، موتور بازی سازی GameSalad گزینه بسیار مناسبی برای شما می‌باشد. به همین علت این موتور بازی سازی را در لیست بهترین موتورهای بازی سازی خود قرار داده‌ایم.


4- Unity

  • نویسندگان: David Helgason (دِیوید هِلگاسون)، Nicholas Francis (نیکُلاس فرانسیس)، Joachim Ante (جوکیم آنت)
  • توسعه دهنده: Unity Technologies
  • کشور سازنده: United State Of America (ایالت متحده آمریکا)
  • آغاز فعالیت: 8 ماه June سال 2005

unity engine

Unity یک موتور بازی سازی کراس پلتفرمی است که توسط Unity Technologies ساخته شده است و اولین بار در ماه ژوئن سال 2005 در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان اپل به عنوان موتور بازی اختصاصی Mac OS X معرفی و منتشر شد. از سال 2018، این موتور بازی سازی برای پشتیبانی بیش از 25 سیستم عامل ارتقا یافت که گامی بزرگ برای این موتور بازی سازی بود و موفقیت‌های بسیار زیادی هم توانست کسب کند.

موتور بازی سازی Unity می‌تواند برای ایجاد بازی‌های سه بعدی، دو بعدی، واقعیت مجازی و همچنین شبیه سازی‌ها و سایر تجربیات مورد استفاده قرار گیرد، همین باعث می‌شود که این موتور بازی سازی را در لیست بهترین موتورهای بازی سازی قرار دهیم.

البته قابل ذکر است که این موتور بازی سازی نیازمند دانش و مهارت برنامه نویسی نسبتا قوی می‌باشد تا بتوان با کمک آن یک بازی قابل قبول ارائه کرد. شاید خیلی مواقع شنیده باشید که برای یادگیری بازی سازی در اولین گام بهتر است سراغ Unity بروید، اما تجربه ما نشان داده که این حرف اشتباه است چون یک کاربر مبتدی که هیچ فعالیتی در این زمینه نداشته و تازه می‌خواهد وارد این صنعت بی‌شاخ و دُم شود چه علمی درباره برنامه نویسی، خلق کاراکتر، طراحی محیط و غیره دارد؟

درباره Unity

موتور بازی سازی Unity در سال 2005 با هدف دموکراتیزه کردن ( مردمی کردن ) صنعت بازی سازی راه اندازی شد که می‌توان گفت بسیار عملکرد موفقی داشته است. Unity در ابتدا برای Mac OS X منتشر شد و در سال بعد از مرورگرهای Microsoft Windows و وب پشتیبانی کرد. نسخه Unity 2.0 در سال 2007 تقریبا با 50 ویژگی جدید منتشر شد. این نسخه شامل یک موتور بهینه شده برای محیط‌های 3 بعدی، سایه‌های پویا، چراغ‌های جهت دار، پخش ویدیو و سایر ویژگی‌ها می‌باشد. در نسخه 5 موتور بازی سازی Unity قابلیت WebGL بود که توسعه دهندگان می‌توانند بازی‌های خود را بر بَستَر وِب ارائه دهند و همچنین کاربران بدون اضافه کردن هیچ افزونه‌ای به اجرای آنها بپردازند.

اینم بخونید بد نیست: نقد و بررسی بازی Tom Clancy’s Ghost Recon – Wildlands

ویژگی‌های پر کاربرد در نسخه‌های جدید Unity

نسخه Unity 5.0 در زمان انتشار  ویژگی‌های بسیار زیاد و کاربردی را ارائه داد که شامل سیستم نورپردازی جهانی Real_Time، پیش نمایش نقشه برداری، سیستم ساخت ابر، یک سیستم صوتی جدید و موتور فیزیکی Nvidia PhysX 3.3 می‌شود.

در نسخه‌های بعد Unity ویژگی‌های همچون سینماتیک ( حالت سینمایی در بازی )، پخش کننده ویدیوی 4K با قابلیت 360 درجه، عنصر ذرات ( گرد و خاک، قطرات آب )، سیستم نورپردازی جدید و بهینه شده را اضافه کرد. این پیشرفت به طور مدام ادامه دارد و این موتور بازی سازی به یکی از بهترین موتورهای بازی سازی حال حاضر تبدیل شده است و می‌توان گفت اکثر بازی سازان عمومی از Unity برای ساخت بازی‌های خود استفاده می‌کنند.

جان ریکیتیلو مدیر عامل شرکت یونیتی در مصاحبه ای اظهار داشت:

تمام تلاش شرکت یونیتی برای همگانی کردن صنعت بازی سازی است و دوست داریم تعداد کسانی که از سرویس‌های ما استفاده می‌کنند به 50 میلیون کاربر برسد، گرچه فکر نمی‌کنم این رویا به حقیقت بپیوندد. من دوست داردم بچه‌های دبیرستانی، دانشجوها و تمام کسانی که خارج از صنعت بازی سازی فعالیت می‌کنند را بشناسم. به نظرم بسیار ناراحت کننده است که بیشتر مردم مصرف کننده فناوری هستند تا سازنده، در زمانی هستیم که مردم می‌دانند و می‌توانند از تکنولوژی برای ایجاد محصولات خود استفاده کنند و این همان چیزی است که ما به دنبال تبلیغ آن هستیم.

بازی‌های ساخته شده با Unity

PC:

  • Book of The Dead
  • Escape from Tarkov
  • D.R.O.N.E
  • Ghost of a Tale
  • Trinity

Android:

  • Altos
  • War Robots

بهترین موتور بازی سازی برای افراد مبتدی و حرفه‌ای

در آخر باید گفت یونیتی با گذشت زمان توانست به یکی از بهترین موتورهای بازی سازی در دنیا تبدیل بشود تا کاربران زیادی بتوانند از آن به صورت رایگان (در نسخه پایه که قابلیت‌های بسار خوبی هم در اختیار کاربر می‌گذارد) برای ساخت بازی‌های خود استفاده کنند. اما باید گفت بهتر است برای شروع از یونیتی برای ساخت بازی‌های بازی خود استفاده نکنید چرا که این موتور بازی سازی مقداری برای افراد مبتدی پیچیده است و ممکن است نتوانند از آن برای شروع فعالیت خود در حوزه بازی سازی استفاده کنند.

اینم بخونید بد نیست: برنامه ساخت بازی اندروید – معرفی 14 ابزار بازی سازی در کامپیوتر و موبایل


5- Godot

  • نویسندگان: Juan Linietsky (جوآن لینیتسکی)، Ariel Manzur (آریِل مانزور)
  • توسعه دهندگان: Juan Linietsky (جوآن لینیتسکی)، Ariel Manzur (آریِل مانزور)
  • کشور سازنده: تعدادی شرکت‌های آمریکای لاتین
  • آغاز فعالیت: 14 ماه January سال 2014

godot engine

خوب، نوبتی هم باشد نوبت موتور بازی سازی خوب Godot است. چرا که این موتور یکی از بی دردسرترین موتورهای بازی سازی است. دانلود رایگان و آسان آن باعث شده بسیاری از کاربرانی که می‌خواهند بازی سازی را شروع کنند از آن استفاده کنند. ساخت بازی در محیط 3D و 2D از قابلیت‌هایی است که این موتور بازی سازی در اختیار شما قرار می‌دهد. محیط ساده و قابل دسترس آن بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای امکان ساخت بازی را برای شما فراهم می‌کند.

درباره Godot

Godot یک موتور بازی 2D و 3D، کراس پلتفرم و منبع باز است که تحت مجوز MIT منتشر می‌شود. اولین نسخه Godot قبل از عرضه عمومی ابتدا به چندین شرکت در آمریکای لاتین برای سیستم عامل‌های لینوکس، Mac OS و ویندوز ارائه شد. این موتور بازی سازی اجازه می‌دهد تا بازی را بتوانید از ابتدا بدون داشتن دانشی از موسیقی و گرافیک به طراحی گرافیک و شخصیت‌های خود بپردازید.

بازی‌های ساخته شده با Godot

  • Dog Mendonca
  • Pizza Boy

یکی از ساده‌ترین موتورهای بازی سازی

یکی دیگر از پیشنهادهای ما برای کاربران مبتدی که می‌خواهند برای اولین بار وارد صنعت بازی سازی بشوند موتور بازی سازی Godot می‌باشد. محیط کاربری ساده و روان برای افراد مبتدی، قابلیت‌های جذاب برای ساخت بازی‌هایی متنوع و جذاب، گرافیک قابل قبول برای بازی‌ها . غیره از دیگر مزایای این موتور گرافیکی است.

اینم بخونید بد نیست: آموزش ساخت بازی اندروید – به صورت ساده و گام به گام


6- AppGameKit

  • نویسندگان: Lee Bamber ( لی بامبِر )، Richard Vanner ( ریچارد وانر )
  • توسعه دهندگان: Lee Bamber ( لی بامبِر )، Richard Vanner ( ریچارد وانر )
  • کشور سازنده: United Kingdom
  • آغاز فعالیت: 24 ماه March سال 1999

appgamekit-engine

AppGameKit یکی دیگر از موتورهای بازی سازی است که برای کاربران مبتدی با دانش کم برنامه نویسی مناسب است. موتور بازی سازی AppGameKit از قابلیت کد نویسی کمتری استفاده می‌کند تا کاربران تازه کار بتوانند بازی سازی با زبان‌های برنامه نویسی را شروع کنند. یک از دلایلی که ما این موتور بازی سازی را در لیست بهترین موتورهای بازی سازی دنیا قرار دادیم قابلیت پشتیبانی از پلتفرم‌ها و سیستم عامل‌های مختلف است.

اینم بخونید بد نیست: نقد و بررسی بازی Call of Duty: Mobile

درباره AppGameKit

Game Creators Ltd یک شرکت نرم افزاری بریتانیایی است که در مکلسفیلد ( Macclesfield ) انگلستان قرار دارد و در زمینه نرم افزار برای توسعه بازی‌های ویدیویی ( در اصل برای پلتفرم ویندوز مایکروسافت ) تخصص دارد. در واقع موتور بازی سازی AppGameKit یکی از محصولات شرکت Game Creators Ltd می‌باشد که برای رقابت با دیگر شرکت‌های توسعه نرم افزاری آن را طراحی کرد.

اینم بدونید:

در دسامبر سال 2018 اپلیکیشن Driving Theory Test Kit 4 in 1 (ساخته شده در AppGameKit توسط TheGameCreators) توسط اپل به عنوان پردرآمدترین برنامه آنها در سال 2018 معرفی شد.

موتوز بازی سازی برای ساخت بازی های 2 بعدی

موتور بازی سازی AppGameKit می‌تواند برای افراد مبتدی که می‌خواهند شروع به بازی سازی کنند مناسب است. این موتور بازی سازی در واقع هم سیستم Drag & Drop و هم قابلیت کد نویسی دارد، بنابراین بعد از ساخت بازی‌های خود با سیستم Drag & Drop می‌توانید شروع به ساخت بازی با استفاده از کدنویسی کنید.

اینم بخونید بد نیست: آموزش تشخیص ورژن پلی استیشن (PS4)


7- CryEngine

  • نویسنده: Crytek
  • توسعه دهنده: Crytek
  • کشور سازنده: German
  • آغاز فعالیت: 2 ماه May سال 2002

بهترین موتور بازی سازی

 

CryEngine یک موتور بازی است که توسط شرکت توسعه دهنده بازی‌های رایانه‌ای آلمانی به نام Crytek طراحی شده است. این موتور بازی سازی که در بازی Far Cry استفاده شده است همچنان برای پشتیبانی از کنسول‌ها و سخت‌افزارهای جدید بازی‌های خود، بروزرسانی می‌شود. حتی شرکت Ubisoft از موتور بازی سازی CryEngine در ساخت بازی‌های خود استفاده می‌کند.

درباره CryEngine

این موتور بازی سازی قدرت بی‌نظیری در طراحی بافت و فضا سازی دارد و بازی‌های ساخته شده با این موتور گویای این قدرت هستند. سیستم ابر فشرده، نورپردازی فوق العاده، بافت‌های حساس، فضاسازی و همچنین قدرت پردازش آن موجب شده تا خود را در لیست بهترین موتورهای بازی سازی دنیا قرار دهد. همچنین به دلیل تخصصی بودن، معمولا به عنوان یک Engine عمومی به حساب نیامده و همین موجب شده تا بازی‌هایی که با CryEngine ساخته می‌شوند تحسین برانگیز باشند.

این موتور بازی سازی کاملا بر پایه کدنویسی ساخته شده و معمولا کاربرانی که علم برنامه نویسی بالایی دارند از آن برای ساخت بازی‌های خود استفاده می‌کنند. قدرت پردازش و Rendering این موتور بازی سازی مهم‌ترین دلیل برای قرار گرفتن در لیست بهترین موتورهای بازی سازی است.

بازی‌های ساخته شده با CryEngine

  • Sniper Ghost Warrior 2
  • فرانچایز Far Cry
  • تعدادی از بازی‌های ساخته شده شرکت Ubisoft

cryengine

اگر یک برنامه نویس خوب هستید که علاقه زیادی به بازی سازی دارد این موتور بازی سازی یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شما می‌باشد. برای دانلود این موتور بازی سازی نگران هزینه آن نباشید چرا که به صورت رایگان در اختیار همه کاربران قرار گرفته و از پشتیبانی بسیار خوبی در بروزرسانی برخوردار می‌باشد.

اینم بخونید بد نیست: آموزش تشخیص ورژن دایرکت ایکس (directx) در ویندوز


کلام آخر

در آخر باید گفت که صنعت بازی سازی در کشور ایران متاسفانه در وضعیت خوبی قرار ندارد و از کمبود امکانات و افراد متخصص رنج زیادی می‌برد.

شاید عدم معرفی و تشویق جوانان علاقه‌مند به بازی سازی باعث شده است بیشتر مصرف کننده باشیم تا خلق کننده. در این مقاله قصد داشتیم با معرفی 7 تا از بهترین موتورهای بازی سازی بتوانیم گامی کوچک در تبلیغ صنعت بازی سازی در کشور عزیزمان برداشته باشیم. موتورهای بازی سازی معرفی شده در این لیست گلچینی از بهترین‌ها هستند که هم برای افراد مبتدی قابل استفاده بوده و هم متخصصان بازی سازی می‌توانند با خلاقیت خود بازی‌های محبوبی بسازند. قابل ذکر است که نیازی به ساخت بازی‌هایی همچون Call of Duty ندارید، چرا که بسیاری از بازی‌های موفق حَجمشان به 40 مگابایت هم نمی‌رسد. به امید رشد و توسعه صنعت بازی سازی کشور عزیزمان ایران

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 0 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 0

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا