تبلیغات
برنامه نویسیمعرفی و بررسی

معرفی 4 سایت بررسی دامین اتوریتی و پیج اتوریتی

تبلیغات
4.7
(3)

خدابیامرز Page Rank سیستم جالبی بود. گوگل برای مشخص کردن اعتبار سایت‌ها از این سرویس استفاده می‌کرد. سایت‌ها با توجه به پارامترهای موردنظر گوگل، عددی بین ۱ تا ۱۰ را به عنوان page rank دریافت می‌کردند و یکی از فاکتورهای رتبه بندی گوگل همین پیج رنک بود. اما این پروژه آرام آرام به حاشیه رفت و آخر سر هم گوگل رسما اعلام کرد که دیگر از Page Rank برای رتبه بندی سایت‌ها استفاده نمی‌کند. شرکت Moz با ارائه دامین اتوریتی و پیج اتوریتی سعی کرد این خلاء را پر کند. در این پست سراغ ۴ سایت عالی برای بررسی دامین اتوریتی و پیج آتوریتی رفته‌ایم و مزایای هر کدام را بررسی کرده‌ایم. امیدوارم لذت ببرید.

اینم بخونید بد نیست: نحوه قیمت گذاری سایت با 3 سرویس آنلاین و 15 پارامتر مهم

دامین اتوریتی چیست؟

یک لحظه اجازه بدهید به کف بازار برویم. اگر کاسب باشید می‌دانید که “اعتبار” چقدر پیش بازاری‌ها مهم است. بعضی از کسب و کارهای سنتی یا اینترنتی، حاضرند گاهی از سود خود بزنند یا حتی ضرر هم بدهند، اما وجه و اعتبار خود را پیش مردم و مشتریان خراب نکنند. یک بازاری می‌داند که چطور اعتبار خودش را در بازار و بین مردم حفظ کند. حالا اگر این این مثال را از کف بازار به شبکه جهانی و بسیار بزرگ اینترنت ببریم، به مفهوم دامین اتوریتی یا اعتبار دامنه خواهیم رسید.

دامین اتوریتی یک عدد از 1 تا 100 بوده که توسط شرکت معروف MOZ ساخته و توسعه داده شده است. هدف دامین اتوریتی این است که بر اساس فاکتورهای مختلف ارزش و اعتبار سایت‌ها را مشخص کند. برای مثال سایت‌های تازه تاسیس دامین اتوریتی 1 دارند و بعضی از سایت‌های بزرگ و قدیمی دنیا مثل گوگل، ویکی پدیا، فیس بوک و چند سایت دیگر دامین آتوریتی بالای 90 دارند.

اینم بخونید بد نیست: 8 سایت قدرتمند و رایگان برای دانلود تصاویر با کیفیت

پیج آتوریتی چیست؟

دامین اتوریتی اعتبار کل دامنه (Domain) را حساب می‌کند اما پیج اتوریتی ارزش و اعتبار صفحه (Page) را به طور جداگانه مشخص می‌کند.

برای مثال اون با من یک دامین اتوریتی مشخص داشته و تک تک صفحات آن یک پیج اتوریتی مجزا دارند. نحوه محاسبه پیج اتوریتی هم مثل دامین اتوریتی بوده و همان فاکتورهای مربوطه (بیشتر از 40 مورد هستند) در اینجا هم اعمال می‌شوند. فقط در یک سطح پایین‌تر این اتفاق رخ می‌دهد.

معرفی ۴ سایت بررسی پیج اتوریتی و دامین اتوریتی

در این پست از سایت‌های ایرانی استفاده نکردم، به خاطر اینکه بیشتر این سایت‌ها از اسکریپت‌های سایت‌های خارجی استفاده کرده و بیشتر مواقع هم به مشکل می‌خورند. می‌شد سایت‌های دیگری به این لیست اضافه کنم اما به نظر من همین ۴ مورد کفایت می‌کند و نیاز شما را جواب می‌دهد.

در ضمن بعضی از سایت‌های این لیست IP ایران را بسته‌اند و برای استفاده از آنها باید IP خود را تغییر دهید. یک مورد دیگر هم باید اضافه کنم. احتمالا بعضی از این سایت‌ها بعد از کلیک روی دکمه ارسال اطلاعات، شما را به صفحات دیگری هدایت کنند، توجهی به آن نداشته باشید و دوباره به سایت اصلی برگردید.

1 – بررسی دامین اتوریتی با سایت checkmoz

این سایت خیلی خوب است. بعد از ورود به سایت یک باکس می‌بینید که با وارد کردن دامین‌های مدنظر خود و زدن دکمه Submit می‌توانید نتایج را مشاهده کنید. کنار این دکمه یک سری گزینه دیگر هم وجود دارد که با فعال کردن هر کدام لیست نتایج برای شما گسترده‌تر می‌شود. مثلا به جز بررسی دامین اتوریتی می‌توانید به بررسی پیج اتوریتی، موز رنک، تعداد بک لینک، رتبه الکسا و IP Address سایت هم بپردازید.

ورود به سایت checkmoz و بررسی دامین اتوریتی

این سایت در کشور ایران فیلتر است و برای دسترسی به آن باید از فیلترشکن ها استفاده کنید.

اینم بخونید بد نیست: ۳ روش تشخیص ورژن php هاست

2 – بررسی دامین اتوریتی با سایت ahrefs

سایت ahrefs بسیار محبوب بوده و ابزارهای بسیار متنوعی دارد. بعد از کلیک روی لینکی که برایتان گذاشتم به صفحه مربوط به بررسی دامین اتوریتی این سایت هدایت خواهید شد. با تایپ دامین مورد نظر در باکس مربوطه و زدن دکمه Check website authority و تایید ReCaptcha، نتیجه جستجو به صورت پاپ آپ به شما نشان داده می‌شود. در پایین صفحه تعداد لینک‌های خروجی و تعداد بک‌لینک سایت هم به شما نشان داده می‌شود.

ورود به سایت ahrefs و بررسی دامین اتوریتی

3 – بررسی دامین اتوریتی با سایت seoweather.com

بعد از ورود به سایت کافی است در باکس بزرگی که می‌بینید دامین خود را وارد کنید. در نسخه رایگان این سایت تا 3 دامین به طور همزمان می‌توانند مقایسه شوند. با تایید ReCAPTCHA و زدن دکمه Go Fetch یک لیست در پایین باکس به شما نشان داده می‌شود که در آن DA و PA دامین مدنظر قرار دارد. فقط دقت داشته باشید که با کلیک روی دکمه Go Fetch یک تب جدید در مرورگر شما باز شده که شما را وارد سایت semrush می‌کند. به آن توجهی نکنید.

ورود به سایت seoweather و بررسی دامین اتوریتی

4 – بررسی پیج اتوریتی و دامین اتوریتی با سایت websiteseochecker

این سایت به جز بررسی دامین اتوریتی اطلاعات بسیار مفیدی در اختیارتان قرار می‌دهد. این اطلاعات شامل دامین اتوریتی، پیج اتوریتی، تعداد کل بک‌لینک‌ها (TB)، تعداد بک‌لینک‌های با کیفیت (QB)، موز رنک یا Moz Trust (MT) و در آخر هم یک لینک به سایت semrush که اطلاعات جامع و کاملی از سایتتان به شما می‌دهد. با ثبت‌نام در سایت، دیگر تبلیغات و کد ReCAPTCHA به شما نشان داده نشده و می‌توانید لیست دامین‌هایی که آنالیز کرده‌اید را دانلود کنید.

ورود به سایت websiteseochecker و بررسی دامین اتوریتی

پیشنهاد مجله اون با مَن، استفاده از سرویس websiteseochecker است.

نکته: این نوشتار در شهریور 1400 موردبازبینی قرار گرفت تا صحت اطلاعات آن مجدد تایید شود.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 4.7 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 3

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

محمد انوری

مرتب باید ساخت. گاهی یک محصول، گاهی یک اثر هنری و گاهی لبخندی شیرین بر لبانِ دیگری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا