تبلیغات
موبایل

7 دلیل دیر شارژ شدن گوشی اندرویدی خود را بدانید

تبلیغات
3.7
(3)

روزهای اول که گوشی می‌خریم چه ذوقی داریم! مواظب هستیم یک لَک هم روی موبایلِ عزیزمان نیفتد و مراقبیم بچه‌های فامیل زیاد سمتش نروند! این روزها شارژدهی گوشی ما فوق العاده است. احساس می‌کنیم هنوز گوشی را به شارژ نزده باتری آن پر می‌شود. چه روزهای شیرینی است 🙂 بعد از چند سال که موبایل ما پیرتر و پیرتر می‌شود و بیشتر وقت‌ها زیر پا وِل است و برایمان مهم نیست حتی اگر کسی لَگَدش کند، این روزها به مشکلِ جدیدی به نامِ دیر شارژ شدن گوشی برمی‌خوریم. در این پست 7 دلیلِ مهم و کلیدی که باعث دیر شارژ شدن گوشی اندرویدی در مدلِ های مختلفی مثل سامسونگ، هواوی، ال جی، اچ تی سی و غیره می‌شود را بررسی خواهم کرد. همراهِ من و مجله اون با من باشید.

اینم بخونید بد نیست: نصب همزمان دو واتساپ در یک گوشی اندرویدی

1 – دیر شارژ شدن گوشی : کابل شارژ مشکل دارد

کابل شارژ خراب باعث دیر شارژ شدن گوشی می‌شود

هنوز شارژرهای بی‌سیم (Wireless) فراگیر نشده‌اند و کمتر کسی از آنها استفاده می‌کند (البته زمان نگارش این پست یعنی زمستان سال 1398) پس بیشتر مردم شارژر با سیم دارند. این شارژرها از یک کابل با سوکت USB و یک آداپتور ساخته شده‌اند. کابل نقش مهمی در درست شارژ شدن یک گوشی موبایل دارد، اگر این سیم که نقش انتقال جریان را به عهده دارد، جنس خوبی نداشته باشد یا خراب باشد، مشکل تلخِ دیر شارژ شدن گوشی را تجربه خواهید کرد.

راه حل : یک کابل شارژ دیگر را امتحان کنید، اگر سرعت شارژدهی بیشتر شد باید یک کابل جدید و با کیفیت بخرید

اینم بخونید بد نیست: چطور فایل‌های تکراری (Duplicate Files) را در اندروید پیدا و حذف کنیم؟

2 – دیر شارژ شدن گوشی : منبع تغذیه یا آداپتور مشکل دارد

یکی از دلایل دیر شارژ شدن گوشی آداپتور تقبلی یا خراب است

آداپتور برای یک شارژِ خوب و سریع نقشی کلیدی دارد. اگر بهترین کابل دنیا را هم بخرید اما آن را به یک آداپتور ضعیف وصل کنید فرآیند شارژ شدن گوشی شما می‌تواند ساعت‌ها طول بکشد. با یک مثال ساده موافقید؟ مثل این می‌ماند که شما یک بنز S500 بخرید و روی آن موتور EF7 ببندید. نتیجه اصلا جالب نخواهد نشد!

آداپتورهای اورجینال هر شرکت تولیدکننده موبایل، بهترین گزینه برای شارژ کردن محصولات آن شرکت هستند. زمانی که گوشی جدید می‌خرید خیلی مراقب آداپتور اصلی آن باشید. همیشه گوشی خودتان را با این منبع تغذیه شارژ کنید تا بهترین نتیجه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن بگیرید. در واقع بیشتر گوشی‌هایی که با سرعت بالا شارژ می‌شوند، Adapter خیلی قدرتمندی دارند.

راه حل : اگر آداپتور اورجینال خود را گم کرده‌اید، بهترین کار خرید یک آداپتور یا کیفیت از یک فروشگاه معتبر است. پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه سری به فروشگاه بزنید، آداپتور شارژر یکی از اعضای خانواده یا دوستان خود را امانت بگیرید و ببینید اوضاع از چه قرار است. اگر سرعت شارژ بالا رفت پس حتما باید سر کیسه را شل کنید و یک منبع تغذیه خوب برای شارژر موبایل خودتان بخرید.

اینم بخونید بد نیست: چطور لوکیشن خود را در واتساپ، تلگرام و گوگل مپس ارسال کنیم؟

3 – دیر شارژ شدن گوشی : پورت USB مشکل دارد

پورت USB موبایل اگر مشکل داشته باشد می‌تواند باعث دیر شارژ شدن گوشی شود

یک آداپتور عالی با گران‌ترین کابل موجود در بازار به تنهایی نمی‌تواند سرعت بالای شارژ باتری را تضمین کند. تا وقتی که سوکت شارژر تلفن همراه خراب باشد، این ابزارها نمی‌توانند به خوبی دستگاه را شارژ کنند. پورت USB گوشی شما مثل دروازه‌ای است که انرژی موردنیاز باتری را ار خودش عبور می‌دهد. اگر این در به مشکل بخورد، تجربه خوبی از شارژ کردن گوشی نخواهید داشت.

گاهی وقت‌ها ممکن است چیزی داخل پورت گیر کرده باشد، یا فقط کثیف شده باشد. قبل از اینکه سری به تعمیرکارهای موبایل بزنید خودتان نگاهی به گوشی بیندازید.

راه حل : می‌توانید با خلال دندان یا چوب کبریت اطراف پورت را تمیز کرده و هر چیزی که آنجا گیر کرده را بیرون بکشید.

فشار هوا هم می‌تواند به پاک کردن گرد و غبار، خاک یا هر چیز دیگری که مانع اتصال درست شارژر به موبایل می‌شود کمک کند.

بعد از امتحان کردن این کارها، گوشی موبایل خود را بردارید و به تعمیرکارهای خوبی که می‌شناسید سر بزنید. شدیدا توصیه می‌کنم تلفن همراه خود را دستِ هر کسی نسپارید.

اینم بخونید بد نیست: آموزش فیلم‌برداری از صفحه نمایش گوشی (اندروید و آیفون)

4 – دیر شارژ شدن گوشی : باتری گوشی خراب است

بعد از اینکه کابل، آداپتور و سوکت شارژر تلفن همراه را چک کردید و مشکلی وجود نداشت، باید به این فکر بیفتید که شاید مشکل از خودِ باتری گوشی است. شاید باتری شما آسیب دیده یا مشکلی دارد.

راه حل: اگر گوشی اندرویدی شما قدیمی است، می‌توانید قاب پشت گوشی را باز کرده و وضعیت باتری را بررسی کنید. مثلا چک کنید باتری باد نکرده باشد یا تغییری در ظاهر آن به وجود نیامده باشد.

اما بیشتر گوشی‌های جدید از باتری غیرقابل تعویض استفاده می‌کنند. یعنی شما نمی‌توانید با باز کردن قاب گوشی سلامت باتری را تست کنید. پس بهترین کار چیست؟ سری به یکی از تعمیرکارهای مورد اعتماد بزنید محله خودتان بزنید تا باتری را بررسی کند.

اپلیکشن‌هایی هم برای تست سلامت باتری وجود دارند …

اینم بخونید بد نیست: 5 روش کاهش حجم فایل پی دی اف بدون افت کیفیت

5 – دیر شارژ شدن گوشی : برنامه‌های زیادی در حال اجرا هستند

بیشتر کاربران اندروید به این موضوع اهمیت زیادی نمی‌دهند. بدون اینکه خبر داشته باشید اپلیکیشن‌های زیادی در موبایل شما در حال اجرا هستند. این برنامه‌ها فقط حافظه موقت (RAM) را پر نمی‌کنند، بلکه روی عملکرد باتری هم تاثیر منفی دارند.

راه حل : یکی از راه‌های معمول خالی کردن RAM دستگاه است. در گوشی اندرویدی خودتان یک کلید میانبر برای این کار دارید، این دکمه را می‌زنید و گزینه‌ای مثل Close all یا Clean all را انتخاب می‌کنید.

راه دیگر بستن اجباری برنامه‌ها یا Force Stop است که پردازش‌های یک برنامه را قطع می‌کند. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. وارد تنظیمات یا Settings گوشی شده و Apps را باز کنید
  2. لیستی از برنامه‌های نصب شده روی موبایل خود را مشاهده می‌کنید، هر کدام را که دوست نداشتید باز کنید و گزینه Force stop را بزنید

بستن اجباری برنامه‌ها برای بالا بردن سرعت شارژ

گزینه force stop و حل مشکل شارژدهی گوشی

6 – دیر شارژ شدن گوشی : گوشی شما قدیمی است

تکنولوژی مرتب در حال پیشرفت است. کسی چه می‌داند 10 سال بعد دنیا به کجا می‌رسد و چه تجربیات جدیدی خواهیم داشت. با این شرایط نباید انتظار داشته باشید گوشی Samsung J2 شما به اندازه S10 سریع شارژ شود. باید سطح انتظار خود را با موبایلی که دست گرفته‌اید بالا و پایین کنید. پردازنده‌های جدید از تکنولوژی شارژ سریع یا Fast Charge پشتیانی می‌کنند. گاهی گوشی شما در عرض 10 دقیقه به اندازه 4 ساعت شارژ خواهد شد. جالب است نه؟

راه حل : انتظار نداشته باشید با یک گوشی قدیمی شارژی سریع و ضربتی را تجربه کنید. شاید وقت آن رسیده که گوشی خود را بازنشسته کنید و یک موبایل جدید به خانواده خودتان اضافه کنید 🙂

7 – دیر شارژ شدن گوشی : هنگام شارژ با گوشی کار می‌کنید

برای افزایش سرعت شارز شدن گوشی هنگام اتصال به شارژر با موبایل خود کار نکنید

شاید مشکل دیر شارژ شدن گوشی به خودتان برمی‌گردد! البته قصد جسارت ندارم. به منظورِ بد نگیرید 🙂 ولی این احتمال هم وجود دارد که شما مانع سریع شارژ شدن گوشی شده باشید. آدم باید از خودش شروع کند، قبول دارید؟ خب چطور خودِ ما باعث دیر شارژ شدن گوشی هوشمندمان می‌شویم؟ جواب ساده است، با رعایت نکردن این نکته که هنگام شارژ شدن گوشی بهتر است با آن کار نکنیم!

باتری گوشی شما آرامش را دوست دارد. چرا باید آرامش او را به هم بزنیم؟ فکر کنید هنگام غذا خوردن کسی کنارتان بشیند و هی شما را مجبور به حرف زدن کند. چه حالی بهتان دست می‌دهد؟ گوشی هم مثل من و شما نیاز به استراحت و آرامش دارد.

راه حل : بعد از اینکه گوشی را زدید شارژ سراغش نروید. می‌فهمم که چقدر سخت است اما با گوشی در حالِ شارژ کار نکنید. هم برای گوشی خوب است تا بهتر شارژ شود هم برای شما که کمی به چشم‌ها و مغزتان استراحت بدهید.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 3.7 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 3

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

محمد انوری

مرتب باید ساخت. گاهی یک محصول، گاهی یک اثر هنری و گاهی لبخندی شیرین بر لبانِ دیگری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا