معرفی شرکت های برتر در زمینه ارائه سرورهای مجازی ایران
اگر شما مالک یک کسب و کار هستید به احتمال زیاد زمانی که ترافیک وب سایتتان افزایش یابد، سعی در بهبود عملکرد وب سایت خود خواهید داشت و یکی از اصلی ترین راه حل های بهبود عملکرد یک وب سایت، ارتقا سرویس میزبانی آن است، در صورتی که فرض کنیم سایت شما در حال میزبانی بر روی هاست های اشتراکی است، می توانید آن را به یک سرور مجازی ایران منتقل کنید.
با توجه به اهمیت وب سایتِ کسب و کارها، انتخاب سرویس دهندهای مورد اعتماد در زمان خرید سرور مجازی از اهمیت بالایی برخوردار است. بر همین اساس در این مطلب سعی شده است تا 5 شرکت معتبر در این زمینه به همراه نقاط ضعف و قوت هر کدام معرفی شود تا شما بتوانید سرویس دهنده موردنظر خود را به راحتی و بدون نگرانی انتخاب کنید.
توجه داشته باشید که سرور مجازی از لحاظ کارایی کاملا شبیه به یک سرور اختصاصی است، اما باید این نکته را در نظر بگیرید: در صورتی که ترافیک وب سایت شما بیش از توان یک سرور مجازی باشد، باید سایت خود را به یک سرور اختصاصی ایران منتقل کنید. پیشنهاد می کنم ویژگی ها و تعرفه خدمات مربوط به اجاره و مدیریت سرورهای اختصاصی در ایران را در این سایت مشاهده و بررسی کنید:
https://serversetup.co/iran-dedicated-server
1 – ایران سرور
ایران سرور با بیش از ۱۲ سال فعالیت در زمینه میزبانی وب یکی از شرکت های قابل اعتماد در این حوزه است. خدمات مجموعه ایران سرور تنها به سرور مجازی ختم نمیشود و این مجموعه در تمام زمینههای میزبانی وب فعال است و خدمات خیلی خوب و با کیفیتی را ارائه میکند و از خدمات پشتیبانی خوبی برخوردار است.
این مجموعه سرورهای مجازی را در دو گروه سرور مجازی پرسرعت و سرور مجازی حجم بالا ارائه میکند.
2 – سرورستاپ
شاید در بین وب سایتهایی که به معرفی آنها پرداختهایم، نام این وب سایت را کمتر شنیده باشید، وب سایت سرورستاپ بیش از ۷ سال است که در زمینه میزبانی وب در حال فعالیت است. این مجموعه علاوه بر ارائه خدمات مربوط به سرورهای اختصاصی و مجازی، نامی شناخته شده برای کاربران پرستاشاپ است و خدمات قابل توجهی را در این زمینه ارائه میکند.
این مجموعه سرورهای مجازی را در 2 گروه سرور مجازی SSD و سرور مجازی Nvme ارائه میکند. سرورستاپ برای حفظ کیفیت سرویسدهی منابع را بصورت اختصاصی و کنترل شده بین سرورهای مجازی تقسیم میکند.شما می توانید ویژگیهای سرورهای مجازی ایران را در این صفحه مطالعه کنید:
https://serversetup.co/vps-iran
3 – میهن وب هاست
اگر شما جز کاربران قدیمی وب فارسی باشید قطعا با مجموعه میهن وب هاست به طور کامل آشنا هستید. این مجموعه بیش از یک دهه است که در وب فارسی فعال است و اکثر کاربران این مجموعه را با هاست SSD به یاد دارند. در حال حاضر مجموعه میهن وب هاست خدمات سرور مجازی خود را در گروههای سرور مجازی، سرورمجازی مدیریت شده و سرور مجازی حرفهای ارائه میکند.
4 – پارس پک
میتوان گفت مجموعه پارس پک نقطه شروع خدمات مبتنی بر Cloud (حافظه ابری) در ایران است. این مجموعه با در اختیار گذاشتن پنلی حرفهای برای مدیریت هاست و سرور به کاربران، فعالیت خود را آغاز کرده است. در حال حاضر مجموعه پارس پک با سابقهای بیش از ۱۰ سال در زمینه میزبانی وب یکی از نام های شناخته شده این صنعت است.
5 – میزبان پاییتخت
کاربران مجموعه میزبان پاییتخت را با پلنهای متفاوت میزبانی وب میشناسند. شرکت میزبان پاییخت با ایجاد محصولات متنوع سعی در ارائه خدمات موردنیاز کاربران کرده است. در همین راستا، نوآوری و خلاقیت را معیار سرویسدهی خود قرار داده است. سرور مجازی میزبان پاییتخت بر روی بستر رایانش ابری با منابع بالا ارائه میشود.
از آنجایی که معیارهای سنجش هاستینگها از دیدگاه هر کاربر متفاوت است، برخلاف آنچه که در ابتدای مقاله گفته شد به جای معرفی نقاط ضعف و قوت هر مجمومه به معرفی معیارهای سنجش کیفیت یک سرویس دهنده هم میپردازیم تا هر شخصی بتواند به راحتی سرویس دهندهای که قصد خرید سرویس از او را دارد بر اساس این معیارها بسنجد و بتواند انتخاب بهتری داشته باشد.
کدام سرویس دهنده را برای خرید سرور مجازی یا سرور اختصاصی ایران انتخاب کنم؟
شرکتهای متفاوتی برای ارائه خدمات میزبانی بر بستر VPS وجود دارند، کیفیت سرویس دهی موضوعی است که با کسب تجربه به آن خواهید رسید و به شکل قطعی نمیتوان گفت کیفیت کدام سرویسدهنده از بقیه بهتر است.
در زمان انتخاب به مواردی مانند خدمات پشتیبانی، گارانتی بازگشت وجه، امکان ارتقا سرور، تکنولوزی دیسک و فرکانس و تعداد Core های CPU دقت کنید. تمام موارد را با قیمت محصول مقایسه و در نهایت انتخاب کنید. دقت کنید که در سرور مجازی بکآپ گیری از اطلاعات برعهده شماست. پس اگر فضای پشتیبان نیاز دارید آن را هم به سرویس خود اضاف کنید.
برخی از شرکتهای ارائه دهنده، تنها سرور را در اختیار شما قرار میدهند و پشتیبانی نرم افزاری ارائه نمیکنند. برخی از شرکتها هم با گرفتن هزینه جداگانه امکان ارائه بعضی از پشتیبانیهای نرم افزاری را فراهم میکنند.
اگر خوششانس باشید شاید شرکتی را پیدا کنید که پشتیبانی رایگان ارائه دهد. همیشه سعی کنید از شرکتی خدمات سرور مجازی دریافت کنید که پشتیبانی نرم افزاری نیز ارائه کند تا در زمان مشکل امکان دریافت خدمات پشتیبانی وجود داشته باشد.
سعی کنید پس از سفارش سرویس تا زمان بازگشت وجه، سرور و خدمات شرکت میزبانی را محک بزنید تا در صورت نیاز امکان تغییر سرویس دهنده برای شما وجود داشته باشد.
قبل از تهیه سرویس با شرکت ارائه دهنده تماس تلفنی برقرار کنید و سوالات خود را مطرح کنید، معمولا از نحوه پاسخگویی به سوالات میتوان تا حدودی به مدل سرویسدهی و کیفیت شرکت ارائه دهنده پی برد. امکانات پنل دسترسی نیز از دیگر ویژگیهای یک سرویس خوب است، مثلا امکاناتی مثل VNC ،Reset Change password و غیره باید از طریق پنل کاربری در اختیار شما قرار بگیرد و برای انجام برخی امور نیازی به خدمات پشتیبانی نداشته باشید.
در نهایت باید تصمیم بگیرید و انتخاب کنید. توجه کنید همیشه قدمت و شهرت یک برند یا شرکت، به معنی کیفیت و خدمات بهتر نیست. زیرا در بازار رقابتی امروز شرکت های متوسط، معمولا خدمات بهتر با هزینه کمتری ارائه میدهند.