معرفی ۸ آنتی ویروس رایگان برای اندروید + لینک دانلود
اندروید یک سیستم عامل متن باز بر پایه لینوکس بوده که به طور گسترده در گوشیهای موبایل استفاده میشود. اندروید به خاطر محبوبیت زیاد و میلیونها کاربری که در سراسر دنیا دارد، همیشه یک هدف جذاب برای هکرها بوده است. با رشد روزافزون تکنولوژی و اهمیت امنیت اطلاعات، شرکتهای مختلفی برای پلتفرم اندروید آنتی ویروس طراحی کردند. اگر نسخههای پولی را فاکتور بگیریم، تعداد زیادی آنتی ویروس رایگان و قدرتمند وجود دارند که از شما در برابر حملات دفاع میکنند. در این پست با 8 آنتی ویروس رایگان برای اندروید آشنا خواهیم شد. همراه من و مجله اون با من باشید 🙂
اینم بخونید بد نیست؛ چطور آنتی ویروس کامپیوتر را غیرفعال کنیم؟
Avast mobile security
یک نام آشنا و قدیمی در دنیای امنیت. آواست قبلا پولی بود که خوشبختانه در نسخههای جدید رایگان شده و به کمک تبلیغات پشتیبانی مالی میشود. البته نسخه حرفهای یا premium آن با پرداخت هزینه ماهانه یا سالانه و قابلیتهای بیشتر همیشه در دسترس است. هزینه نسخه پرمیوم زیاد نیست اما به خاطر نوسانات ارزی کشور به نظرم زیاد مقرون به صرفه نیست.
Avast یک اسکنر قدرتمند برای بررسی بدافزارهای موبایل دارد. در نسخه رایگان قابلیتهای مفیدی مثل فایروال، مسدودسازی تماس و anti theft وجود دارد. اگر یک وقتی گوشیتان گم شود میتوانید از راه دور دستگاه را قفل (Lock) یا وایپ کنید. خلاصه اینکه آواست ارزش امتحان کردن را دارد.
Bitdefender antivirus free
یک آنتی ویروس رایگان برای اندروید که حرف ندارد. شنیدن اسم Bitdefender همیشه برای من یک حس خوب به همراه داشت. یک برند معتبر و قابل اعتماد با تجربه طولانی در مقابله با بدافزارها. نسخه اندرویدی بیتدفندر کاملا رایگان بوده و در کمال تعجب بسیار سبک است. در این حد سبک که حتی در پس زمینه اجرا نمیشود. این اجرا نشدن ۲ مزیت مهم دارد. یکی اینکه ram را اشغال نمیکند. یکی اینکه به باتری دستگاه فشاری نمیآورد.
Avl
Avl جایزه معتبر av-test را برای ارائه بهترین محافظت برده است. این آنتی ویروس یک پایگاه داده قدرتمند برای مقابله با بدافزارها دارد. علاوه بر آن امکانات جانبی متنوعی دارد.
مثلا call blocker که جلوی تماسهایی که دوست ندارید را میگیرد. یا سرویس anti phishing که اجازه نمیدهد سایتهای مخرب و مشکوک به فیشینگ، اصلا باز شوند. و یک نکته مهم اینکه avl تا حد ممکن سبک طراحی شده تا فشاری روی دستگاهتان نداشته باشد و باتری زیادی هدر ندهد.
آپدیت پاییز 1402: متاسفانه این اپلیکیشن از Google play Store حذف شد. ما هم لینک آن را حذف کردیم.
اینم بخونید بد نیست: اَندروید درست است یا آندروید؟
McAfee Mobile Security
مکافی را احتمالا از زمان ویندوز xp به یاد داشته باشید. یادم است آن موقع هم زیاد اسم این آنتی ویروس را میشنیدم. نسخه اندرویدی مکافی هم حرفهای زیادی برای گفتن داشته و میتواند به اندازه نسخه pc آن محبوب شود.
McAfee با اینکه رایگان است اما قابلیتهای بسیار خوبی ارائه میکند. اگر گوشی شما سرقت شود میتوانید از راه دور گوشی را قفل کنید یا تمام اطلاعانش را حذف کنید. و اگر دوست داشتید عکس سارق را هم بگیرید.
Kaspersky Mobile Antivirus
دقت کنید که kaspersky در دو نسخه رایگان و پولی عرضه شده که با خرید نسخه پولی یک سری از قابلیت های برنامه برایتان آزاد میشود. در نوامبر سال ۲۰۱۷ کسپرسکی امتیاز ۹۹٪ محافطت موفق را از av-test کسب کرد.
این آنتی ویروس جلوی لینکهای مخرب را قبل از باز شدن میگیرد. و یک نکته مهم اینکه برای ساعتهای هوشمند اندروید هم قابل استفاده است. با خرید برنامه ( که من چندان توصیه نمیکنم) قابلیتهای جدیدی مثل anti phishing و اسکن خودکار و غیره در اختیارتان قرار میگیرد.
Sophos Mobile Security
شاید اسمش کمی جدید و حتی عجیب باشد. اما بهتان قول میدهم که عملکردش عالی است. Sophos تنها آنتی ویروس رایگانی است که هیچ تبلیغاتی ندارد و درآمدش از تبلیغات نیست. یک افتخار دیگر برای این آنتی ویروس بردن جایزه av-test در سال ۲۰۱۵ است.
Sophos سایتهایی را که مشکوک به اسپم هستند یا محتوای غیرقانونی دارند بلاک میکند. بعد از نصب هر برنامه جدید آنتی ویروس آن را بررسی کرده و اگر مشکلی داشته باشد به شما یک اخطار میدهد.
میتوانید اسکن فایلها و پوشهها را زمانبندی کنید تا هر زمان که دوست داشتید در فایلهای شما جستجو کند. همینطور sophos دیتابیس خود را روزانه آپدیت میکند. همینطور یک اسکنر کد qr داخل اپ وجود دارد که برای راهاندازی یک شبکه امن wifi به کار میرود.
Norton Security and Antivirus
نورتون با این آنتیویروس رایگان توانست در سال ۲۰۱۸ در بنچمارک av-test صددرصد ویروسهای اندرویدی را شناسایی کند. این اسکنر از موتور Norton insight قدرت گرفته و میتواند فایلهای مخرب را داخل برنامه یا فایل تشخیص دهد. بعد به صورت خودکار آنها را حذف کند.
مثل بیشتر برندهای مطرخ در این حوزه، نورتون هم قابلیت قفل کردن گوشی از راه دور را دارد. اگر سیم کارت شما از گوشی برداشته شد یا ۱۰ تلاش ناموفق برای شکستن رمز ورودتان انجام گرفت، میتوانید دستگاه را قفل کنید.
Avira Antivirus Security
اویرا یک آنتی ویروس رایگان برای اندروید است که هم فایلهایتان در حافطه داخلی را اسکن میکند. هم فایلهای روی حافطه خارجی مثل sd card را. Avira برنامههای شما را رتبهبندی کرده و به شما نشان میدهد کدامشان قابل اعتمادتر هستند.
همچنین به کمک identity safeguard وضعیت ایمیلهای شما را بررسی میکند که مورد مشکوکی وجود نداشته باشد. و اینکه اویرا چون مبتنی بر وب است، این امکان را به شما میدهد که چند دستگاه را مدیریت کنید. البته نسخه پیشرقته آن امکانات بیشتر و بهتری در اختیارتان میگدارد.
تجربه خود من با Avira بسیار خوب بود. تستی که انجام دادم روی اندروید 8.0.1 بود و نتیجه رضایت بخش بود. هنگام نصب به شما میگوید که اگر از نسخه رایگان استفاده کنید شامل تبلیغات میشود. یک نکته بسیار مهم اینکه اویرا روی نسخه های قدیمی اندروید مثل نسخه ۲.۲ و ۴.۴ هم اجرا میشود. این امتیاز بزرگیست و نظر کسانی که از گوشیهای قدیمی استقاده میکنند را جلب خواهد کرد.
در این مقاله برای معرفی بهترین آنتی ویروس رایگان برای اندروید از سایت Techradar کمک گرفتم. اما طبق معمول تجربیات خودم هم در نوشتن پست دخیل بود. امیدوارم به دردتان خورده باشد و امنیت خوبی برای دستگاه اندرویدی خودتان فراهم کرده باشید.
ممنونم از سایت خوبتون
ممنونم از حضورتون …