تبلیغات
شبکه های اجتماعیموبایل

اسنپ چت در ایران فیلتر است؟ آیا اسنپ چت فارسی داریم؟

تبلیغات
3.6
(44)

Snapchat یک شبکه اجتماعی آمریکایی است که از سال 2011 توسط کمپانی Snap توسعه داده می‌شود. آقایان Evan Spiegel و Bobby Murphy این سرویس را ساختند. سال به سال بر تعداد کاربران اسنپ‌چت افزوده می‌شود. برای مثال در سال 2014 این پلتفرم 57 میلیون کاربر داشت و در سال 2021 این عدد به 293 میلیون نفر رسید. در این نوشتار بیشتر با وضعیت اسنپ چت در ایران آشنا خواهیم شد.

اینم بخونید بد نیست: آموزش ساخت اکانت اسنپ چت (Snapchat) در اندروید و آیفون


آیا اسنپ چت در ایران فیلتر است؟

بله. اسنپ‌چت از مدت‌ها قبل در داخل کشور عزیزمان فیلتر است و دسترسی به آن برای کاربران ایرانی ممکن نیست. برای استفاده از این سرویس باید IP سیستم خود را تغییر دهید.

به نظر نمی‌رسد رفع فیلتر اسنپ‌چت در دستور کار باشد و مشخص نیست این پلتفرم تا چه زمانی در داخل کشور فیلتر خواهد بود.


آیا نسخه بومی و ایرانی از Snapchat داریم؟

خیر. اسنپ‌چت از لحاظ طراحی و پیاده‌سازی پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. با توجه به مشکلات فعلی کشور، به نظر نمی‌رسد کسی برای ساخت یک شبکه اجتماعی مشابه اسنپ‌چت در ایران سرمایه‌گذاری کند.

همچنین برنامه‌نویسی یک پلتفرم مشابه اسنپ‌چت چالش‌های زیادی برای برنامه‌نویسان به همراه دارد. تیم توسعه‌دهنده رسانه‌ای مثل اسنپ‌چت، باید بسیار حرفه‌ای و کاربلد باشد و پیاده‌سازی سرویسی مشابه آن کار یک نفر نیست. (البته کار نشد ندارد، ولی انجام آن به شدت دشوار و زمان‌بر است.)

در مقابل بحت پایداری و در دسترس بودن سرویس مطرح می‌شود. اسنپ‌چت میلیون‌ها کاربر از سراسر دنیا دارد. برای سرویس‌دهی به این حجم از کاربر، نیاز به زیرساخت و سرورهای قدرتمند است. همچنین پیکربندی صحیح سرورها برای مدیریت کاربران اهمیت بسیار زیادی دارد. مدیریت سرویسی مشابه اسنپ‌چت، مشکلات خاص خودش را دارد.

مشکلات شاد نشان داد مدیریت شبکه اجتماعی پرترافیک در ایران دشوار است

حتما نام اپلیکیشن شاد به گوشتان خورده است. سرویسی که توسط وزارت آموزش و پرورش در زمان همه‌گیری کرونا معرفی شد و قرار بود بستری برای برگزاری آموزش مجازی و تحصیل دانش‌آموزان باشد.

شاید بتوانیم شاد را به عتوان بزرگترین آزمون توسعه‌دهندگان ایرانی برای مدیریت شبکه اجتماعی پرترافیک در نظر بگیریم. آزمونی که متاسفانه خیلی سربلند از آن بیرون نیامدیم. شاد با قطعی‌های مکرر و افت سرعت عجیب دانش‌آموزان و معلمان را به شدت کلافه کرده بود. پس با این اوصاف به نظر نمی‌رسد مدیریت سرویسی با ترافیک بسیار بالا در ایران کار ساده‌ای باشد.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 3.6 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 44

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

محمد انوری

مرتب باید ساخت. گاهی یک محصول، گاهی یک اثر هنری و گاهی لبخندی شیرین بر لبانِ دیگری.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا