تبلیغات
لینوکس

معرفی زیباترین توزیع های لینوکس (آپدیت 2022) + لینک دانلود

تبلیغات
3.5
(4)

چرا لینوکس نباید زیبا باشد؟ مگر هنوز هم 20 سال قبل است که توزیع های لینوکس یک ظاهر معمولی یا گاهی خسته کننده داشته باشند؟ امروز بعضی از نسخه های لینوکس به حدی زیبا هستند که شما را حیرت زده می‌کنند. برای ثابت کردن این موضوع به شما تصمیم گرفتم پستی درباره زیباترین توزیع لینوکس بنویسم و چند توزیع را بررسی کنم.

می‌دانید که توزیع‌های گنو/لینوکس بسیار متنوع هستند. از لینوکس‌هایی که برای برنامه نویسی توصیه می‌شوند، تا لینوکس‌هایی که برای هک و تست نفوذ به کار می‌روند. اگر گیمر باشید لینوکس به فکر شما هم هست. چون توزیع‌های مختلفی برای نصب و اجرای بازی در لینوکس وجود دارد.

از دورانی که لینوکس GUI نداشت یا حداقل رابط کاربر گرافیکی جذابی نداشت، مدت‌ها می‌گذرد. اگر جدا از علاقه‌ای که به لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد دارید گرافیک و زیبایی ظاهری هم برایتان مهم است؛ حق دارید که درباره زیباترین توزیع لینوکس تحقیق کنید.

در واقع چون لینوکس آزاد و متن باز است، هیچ محدودیتی برای افراد وجود ندارد و هر کسی می‌تواند این سیستم قدرتمند را تغییر داده و قابلیت‌های جدید به آن اضافه کند. برای زیباتر کردن لینوکس هم نیاز به افراد خوش ذوقی بود که با توجه به زیرساخت موجود چند توزیع جذاب لینوکسی بسازند. خوشبختانه این اتفاق امروز افتاده است.

اینم بخونید بد نیست: معرفی 5 توزیع برتر لینوکس برای تازه کارها

معرفی ۵ سیستم عامل شیک و جذاب لینوکسی

1 – elementary OS (زیباترین توزیع لینوکس با اختلاف!)

elementary OS | یک ترکیب زیبا از لینوکس و مک اوس

قبلا در پست‌های مختلف به المنتری اشاره کرده‌ام. احتمالا بعد از Mint و Zorin، المنتری محبوب‌ترین توزیع مشتق شده از Ubuntu باشد. آن‌ها خودشان را یک جایگزین سریع و آزاد برای ویندوز و MacOS معرفی می‌کنند (البته سریع و آزاد در انگلیسی جالب‌تر می‌شود | Fast And Open )

آن بیرون هزازان توزیع لینوکسی وجود دارند. اما برای افراد غیرفنی یا توسعه‌دهنده‌های جوان که به تازگی با مفاهیمی مثل متن باز یا آزاد (Free) آشنا شده‌اند، Elementary یک انتخاب عالی است. یا کسانی که در حین قدرتمندی، گرافیک و ظاهر زیبا هم برایشان مهم است.

2 – solus

solus یکی از زیباترین توزیع های لینوکس به حساب می‌آید

با یک توزیع جوان لینوکسی آشنا شوید. Solus در اواخر سال 2015 معرفی شد و امروز به عنوان یکی از باحال‌ترین و زیباترین توزیع‌های لینوکسی شناخته می‌شود. Solus از میزکار اختصاصی خود یعنی Budgie استفاده می‌کند. همینطور میرکارهای Gnome و Mate و جدیدا KDE برای کاربران در دسترس هستند.

به خاطر مسائل مربوط به حریم شخصی Solus کاربران خود را ردیابی نمی‌کند، به همین خاطر اطلاعات دقیقی از میزان محبوبیت این سیستم عامل در دسترس نیست. Solus از مدیر بسته اختصاصی خود یعنی eopkg استفاده می‌کند. تجربه کار با Solus بسیار لذتبخش بوده و یکی از زیباترین توزیع‌های لینوکس می‌باشد.

3 – deepin (یکی از چشم‌نوازترین و زیباترین توزیع های لینوکس)

Deepin یک گنو/لینوکس چینی است که ظاهری بسیار زیبا و کاربرپسند دارد

Deepin یک توزیع آزاد، سبک و تمیز ساخت چین است که در سال 2004 بر پایه دبیان نوشته شد. Deepin از میزکار اختصاصی خود یعنی DDE استفاده می‌کند. این رابط کاربری بر پایه تکنولوژی QT ساخته شده است. همین میزکار، ظاهر بسیار جذاب و زیبایی به Deepin بخشیده که به نظر من برای هر نوع سلیقه‌ای قابل قبول است.

Deepin نه تنها یک لینوکس خوش تیپ حساب می‌شود، بلکه تا حد زیادی مستقل هم هست. از میزکار و نصب‌کننده بگیرید تا مدیریت فایل، مدیریت بسته، فروشگاه سیستم عامل، ماشین حساب، انواع پخش‌کننده و غیره. همه و همه به طور اختصاصی توسط تیم Deepin توسعه داده شده‌اند.

دانلود Deepin Linux

4 – nitrux

از نظر من و تیم تیک تاک تک، Nitrux زیباترین توزیع لینوکس است

شاید اسمش را هم نشنیده باشید. حق هم دارید. چون Nitrux جدیدترین توزیع در این لیست و از نظر من زیباترین توزیع لینوکس حساب می‌شود. با یک نگاه به رابط کاربری آن می‌فهمید طراحی حساب‌شده و پخته‌ای دارد. Nitrux بر پایه Ubuntu بوده و امکانات بسیار متنوعی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

این توزیع مکزیکی لینوکس، بر روی معماری 32 و 64 بیت اجرا شده و با میزکار Noamd عرضه می‌شود. یک میزکار که از KDE Plasma مشتق شده و بسیار بسیار جذاب است.

بعد از ورود به سایت، دکمه Download Nitrux همان بالای سایت و زیر عکس سیستم عامل قرار دارد. مراقب باشید آن را گم نکنید.

دقت کنید که این توزیع لینوکس رایگان نیست و باید حداقل 2 یورو پرداخت کنید. امکان استفاده از حساب PayPal وجود دارد.

5 – Feren OS

با نصب Feren OS، نه تنها یک توزیع زیبای لینوکس گیرتان می‌آید، بلکه تعداد زیادی ابزار مفید هم در اختیارتان قرار می‌گیرد

این‌بار با توزیعی سر و کار داریم که بر پایه لینوکس مینت ساخته شده است. انتظارش را نداشتید نه؟ البته Feren فرزند Ubuntu بوده و نوه Debian به حساب می‌آید. این توزیع زیبای لینوکس ساخت کشور آمریکا بوده و در میزکارهای Cinnamon و Xfce و MATE قابل دانلود است.

جدا از زیبایی ظاهری، Feren OS قابلیت‌های زیادی دارد. Wine به عنوان یک ابزار اصلی پشت Feren قرار داشته و اجازه می‌دهد بازی‌ها و نرم‌اقزارهای ویندوزی را به راحتی در لینوکس اجرا کنید. احتمالا شما هم با دیدن Feren OS یاد ویندوز بیفتید. مخصوصا دکمه‌ای که شبیه به استارت ویندوز است و کنارش چند آیکون مهم و ضروری قرار گرفته است.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 3.5 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 4

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

محمد انوری

مرتب باید ساخت. گاهی یک محصول، گاهی یک اثر هنری و گاهی لبخندی شیرین بر لبانِ دیگری.

9 دیدگاه

  1. من مدت زیادی از Deepin استفاده کردم و به نظرم از همه جذاب تر هست و واقعا روش کار شده، اما مشکلش این هست performance issue زیاد داره متاسفانه

    من خواستم Nitrux رو دانلود کنم
    اما باید حداقل ۲ یورو پرداخت کرد تا بشه دانلود کرد!

    1. سلام علیرضا جان …
      اول از همه خیلی ازت ممنونم که این نکات رو با منم در میون گذاشتی …
      من با Deepin کار کردم و باهات موافقم… به نظرم یه مقدار می‌تونست بهینه‌تر باشه …
      راجع به Nitrux هم واقعا ازت ممنونم که اشاره کردی بهش … آره درست میگی و منم چون قبلا از این توزیع تست نگرفته بودم متوجه نشدم … نکته‌ات رو به پست اضافه کردم تا بقیه استفاده کنن …
      موفق باشی دوست عزیزم …

  2. سلام وقتی نسخه ای بیسش مستقل بودنه دستوراتشو باید از کجا پیدا کرد؟منظورم دستورات ترمیناله.

    1. سلام دوست عزیز …
      معمولا تو سایت خود اون توزیع میتونی اطلاعات دستوراتش رو پیدا کنی …
      یعنی باید خودِ اون توزیع دستوراتش رو منتشر کنه …
      امیدوارم موفق باشی …

    1. سلام دوست خوبم …
      بله متاسفانه Zorin از قلم افتاد … یکی از زیباترین توزیع های لینوکس هست …

  3. سلام، یه سوال؟؟ من سیستم عامل لپ تاپم گنو/لینوکس توزیع ابونتو هست، میخواستم ببینم میتونم یه ماشین مجازی نصب نصب کنم، و داخل ویندوز رو نصب کنم و سپس فتوشاپ و پریمر وGTA اینا نصب کنم ؟؟
    مشخصات لپ تاپ: لنوو
    CPU: Core i5 8250u
    RAM: 8GBDDR4
    HDD: 1GB
    graphic: Nvidia Geoforce MX 110 2 GB
    هادرم هم HDD هست SSD ندارم.
    ممنوون میشم زود جواب بدید. مرسی

    1. سلام امیرحسین جان …
      بله می‌تونی با virtual box ویندوز رو روی لینوکست داشته باشی …
      سخت‌افزارتم خوبه ولی از لحاظ سرعت احتمالا یه کم به مشکل می‌خوری و احتمالا لگ داشته باشی موقع کار باهاشون …

  4. سلام خسته نباشید
    من یه سیستم با مشخصات زیر دارم
    کارت گرافیک nvidia 6200LE 62 mg
    سی پی یو intel pentimium 4 3.0gh
    رم ۲.۵ گیگ و درایو ۶۰ گیگ
    من ویندوز ۷ داشتم و داخلش برنامه نویسی وبسایت میکردم ولی یکم کند بود و شنیدم که لینوکس سرعت بیشتری داره میخواستم برای برنامه نویسی وبسایت ازش استفاده کنم
    اما من ابونتو رو که ریختم دیدم سرعتش از ویندوز پایین تره
    و چون سیستم عامل ۳۲ بیتی داشتم مجبور شدم نسخه ۲۰۱۶ رو بریزم
    میخواستم بدونم با این مشخصات کدوم توزیع لینوکس برای برنامه نویسی وب بهتره و با ظاهر متوسط و سرعت بیشتری داره برای سیستم من؟
    من فقط میخوام روش یک بروزر و ادیتر بریزم
    بیشتر ظاهر و سرعت بالاش برام اهمیت داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا