تبلیغات
موبایل

۸ روش افزایش سرعت گوشی اندروید

تبلیغات
4
(1)

کند شدن گوشی اندرویدی آدم را جان به لب می‌کند. در این حالت کار با گوشی عذاب‌آور شده و خیلی از کارهای ساده و ابتدایی هم به سختی انجام می‌شوند. اگر حس می‌کنید سرعت گوشی اندرویدی شما دیگر مثل قدیم‌ها نیست و نیاز به افزایش سرعت دارد جای درستی آمدید. در این مطلب 8 روش ثابت شده برای افزایش سرعت گوشی اندرویدی را آماده کرده‌ایم تا دیگر شاهد کند شدن سرعت گوشی و مشت کوباندن به صفحه نمایشگر موبایلتان نباشید 🙂

اینم بخونید بد نیست: اندازه گیری اکسیژن خون با گوشی بدون دستگاه در اندروید و آیفون

کند شدن گوشی اندرویدی و مشکلات آن

افزایش سرعت گوشی اندرویدی در مدل‌های مختلف

حتما شما هم کارتون سونیک را دیده اید و با آن خاطرات زیادی دارید. سونیکِ خارپشت، از جمله شخصیت‌های کارتونی افسانه‌ای بود که در سرعت هیچکس به گرد پایش هم نمی‌رسید. البته اگر نخواهیم رودرانر (Road Runner) در کارتونی که بیشتر به میگ میگ معروف است را کنار سونیک بگذاریم و مقایسه کنیم!

گذشته از این خاطره بازی‌ها، آیا تا به حال فکر کرده‌اید که چطور از گوشی اندرویدیتان یک ابرقهرمان سریع و خشن مانند سونیک بسازید؟ این شوخی نیست؛ چون شما همین الان هم دنبال این هستید که سرعت تلفن همراهتان را افزایش دهید.

1 – افزایش سرعت گوشی اندرویدی: دستگاه خود را بشناسید

پیش از اینکه خودمان را درگیر روش های عجیب و غریب اما کارآمد کنیم، بهتر است سری به قسمت تنظیمات تلفن همراه/ اطلاعات گوشی تان بزنید.

بی شک اولین قدم در افزایش سرعت گوشی اندرویدی این است که گوشی‌تان را بیشتر از خودتان بشناسید. درمورد قابلیت‌ها و اشکالات آن تحقیق کنید. پس از آن، نرم افزارهایی که خوراکشان تضعیف عملکرد تلفن همراه است را شناسایی کرده و از گوشی خودتان حذف کنید.

2 – اندروید خود را بروزرسانی کنید

بهتر است به این تفکر که بروزرسانی سیستم عامل اندروید، سرعت و عملکرد تلفن همراه را کاهش می‌دهد، خاتمه دهیم؛ چون نسخه‌های جدیدتر اندروید دقیقا بر خلاف این تصور طراحی و به بازار عرضه می‌شوند. یعنی اندرویدهای جدید سرعت بالاتری هم دارند.

پس مقاومت نکنید و سیستم عامل تلفن همراهتان را بروزرسانی کنید. با توجه به اطلاعاتی که از دستگاهتان دارید، احتمالا بتوانید تا نسخه 4.1 اندروید یا همان Jelly Bean، سیستم عامل گوشی تان را به روز کنید.پیش از آن به قسمت About Phone در تنظیمات تلفن همراهتان سر بزنید.

3 – نوبت نرم افزار تکانی است!

حتما برای شما هم پیش آمده که موقع پرسه‌زنی در گوگل پلی یا کافه بازار، چشمتان به اپلیکیشنی بخورد که شما را ترغیب کند روی دکمه نصب کلیک کنید.

از آنجایی که هر اپلیکیشن مانند یک مهمان برای حافظه تلفن همراه است و نه تنها یک فضا از حافظه گوشی را اشغال می‌کند، بلکه حجم زیادی از Data را نیز بر دوش دستگاه می‌گذارد.

پس بهتر است دست به یک خانه‌تکانی حسابی بزنید و هر اپلیکیشنی را که بیش از دو هفته حتی تصادفی هم به آن سر نزدید، از تلفن همراهتان پاک یا حداقل غیرفعال کنید. این کار تا حد زیادی نفس گوشی اندرویدی‌تان را تازه می کند 🙂

4 – برنامه های غیرضروری را غیرفعال کنید

اگر یک اپلیکیشن را با دَنگ و فَنگ پیدا کرده‌اید و اکنون نمی‌خواهید آن را به طور جدی پیگیری و استفاده کنید، نیازی نیست آن را حذف کنید. بلکه تنها لازم است آن را غیرفعال کنید.

برای شناسایی این دست از اپلیکیشن‌ها می‌توانید از Performance assistant استفاده کنید که به همین منظور طراحی شده است. حُسن این روش این است که شما می‌توانید هر زمان که خواستید نرم افزارهای غیرفعال شده را فعال کنید و بدون نیاز به حذف برنامه، تنها امکان دیتاسازی و ذخیره سازی را برای مدتی از آن برنامه سَلب کنید.

5 – برنامه‌های تلفن همراهتان را بروزرسانی کنید

از دیگر تفکرات غلط رایج این است که نرم افزار بروز شده نقش بیشتری در ضعیف کردن تلفن همراه نسبت به نسخه های قبلی خود دارد.

این درحالی است که در هر نسخه جدید، شرکت سازنده اشکالات نسخه های قبلی را حذف می‌کند که می‌تواند به سرعت اجرای برنامه کمک کند و کمتر به گوشی اندرویدی‌تان آسیب برساند. پس هر از چندگاهی به گوگل پلی سر بزنید و نرم افزارهایی راکه نصب کرده اید به روز کنید.

6 – از کارت حافظه پر سرعت استفاده کنید

قطعا با کلماتی مانند حافظه داخلی و حافظه خارجی برخورد داشته‌اید. حافظه داخلی همان حافظه ذخیره‌سازی اصلی تلفن همراه شماست. اما حافظه خارجی، همان کارت حافظه‌ای است که شما به گوشی خود اضافه می‌کنید.

برای افزایش سرعت تلفن همراهتان سعی کنید از کارت حافظه های پرسرعت استفاده کنید. مخصوصا برای گوشی هایی که حافظه داخلی کمی دارند. این کار نه تنها ظرفیت حافظه، بلکه سرعت عملکرد تلفن همراه را هم افزایش می‌دهد.

به همین منظور می‌توانید از کارت حافظه‌هایی با ظرفیت بین 2 تا 32 گیگابایت یا بیشتر استفاده کنید. اگر به دنبال افزایش عملکرد تلفن همراه خود هستید، از کارت حافظه کلاس 6 یا کلاس 10 برای گوشی‌های  اندرویدی خود استفاده کنید.

7 – از ابزارهای کمتری استفاده کنید

برای بالا بردن سرعت موبایل اندرویدی خود از ابزارها یا Widget های کمتری استفاده کنید

ویجت‌ها، نرم افزار نیستند که فقط زمان استفاده از آنها کار کنند. درحقیقت ویجت‌ها تا زمانی که گوشی شما روشن است، کار می‌کنند.

اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که می‌خواهید تمام قرارها و کارهای مهم، آب و هوا و اخبار روز دنیا و غیره همیشه بر روی صفحه نمایش جلوی چشمتان باشد، پس قطعا شما از ویجت ها استفاده زیادی می‌کنید. ویجت‌ها در حقیقت کار ما را برای دسترسی به آب و هوا، یادداشت‌ها، اپلیکیشن‌های پخش‌کننده موسیقی و امثال اینها آسان کرده و در مقابل عملکرد گوشی را ضعیف می‌کنند.

ویجت‌ها کاربردهای خاص خودشان را دارند اما این نکته را در نظر داشته باشید که افزودن بیش از حد آنها به صفحه اصلی، باعث کند شدن عملکرد تلفن همراه می‌شود. پس یکی از بهترین روش‌های بالا بردن سرعت گوشی اندرویدی کمتر کردن ویجت‌ها است.

8 – با تصاویر پس‌زمینه زنده و متحرک، گوشی‌تان را نکشید!

فکرش را بکنید. هر بار که صفحه نمایش موبایل را روشن می‌کنید، یک ماهی در پس‌زمینه در حال حرکت باشد! عجب ویژگی جالب و وسوسه کننده‌ای!

اینها مکالمات ذهنی‌ای است که در اولین برخورد کاربران با تصاویر پس زمینه زنده و متحرک ایجاد می‌شود. اما ما به شما می‌گوییم گول این تصاویر را نخورید و زنده زنده باتری گوشی‌تان را به فنا ندهید.

تصاویر پس‌زمینه زنده، برای اینکه بتوانند شما را مجذوب خود کنند، به پردازش CPU بیشتری نسبت به سایر تصاویر نیاز دارند که این یعنی تخلیه سریع باتری تلفن همراه شما. پس اجازه ندهید که این تصاویر شما را به سمت نابودی تلفن همراهتان هدایت کنند.

جمع‌بندی موضوع افزایش سرعت گوشی اندروید

البته روش های بسیار زیادی برای بالا بردن سرعت گوشی اندرویدی وجود دارند که جلوی چشم هستند و اصلا نیازی به خرج های نجومی ندارند. در این مطلب بخشی از آنها را با هم مرور کردیم.

حاللا نوبت شماست تا از تجربیات خودتان برای ما بنویسید و بگویید که از چه روش‌هایی برای بالا بردن سرعت و عملکرد تلفن همراهتان استفاده می‌کنید؟ در بخش نظرات با ما و کاربرانِ مجله اون با من در ارتباط باشید 🙂

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 4 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 1

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا