تبلیغات
معرفی و بررسیموبایل

نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی – ۸ پلتفرم ساخت اپ بدون کدنویسی

تبلیغات
4.3
(11)

احتمالا پیش خودتان فکر می‌کنید برای ساخت یک اپلیکیشن اندرویدی باید مهارت بالایی در برنامه نویسی داشته باشید، اما همیشه هم اینطور نیست. با خوشحالی خدمتتان اعلام می‌کنم که بدون کدنویسی هم می‌توانید اپلیکیشن اندروید بسازید. در این مقاله به معرفی چندین نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی می‌پردازیم. همراه ما باشید 🙂

تاثیر اپلیکیشن ها در زندگی روزمره ما

می‌دانستید بیشتر از 3,500,000 اپلیکیشن اندروید در Google Play وجود دارد؟ App Store اپل هم با 2.200.000 اپلیکیشن، رقیب خود یعنی گوگل پلی را دنبال می‌کند. یعنی جمع کل اپلیکیشن‌های موجود در این مارکت از جمعیت استان اصفهان هم بیشتر است! این آمار و ارقام جالب به ما نشان می‌دهد که اپلیکیشن‌ها تبدیل به بخش بزرگی زندگی مردم شده‌اند. بیشتر کسب و کارها برای توسعه بیزینس خود نیاز به یک اپلیکیشن موبایل دارند.

ما هر روز از اپلیکیشن‌های زیادی استفاده می‌کنیم. برای مثال با تلگرام یا واتساپ ارتباط‌های شخصی و کاری برقرار می‌کنیم و با اپلیکیشن‌های مالی کارهای بانکی خود را انجام می‌دهیم. معمولا اپلیکیشن‌ها زندگی ما را ساده‌تر می‌کنند. خیلی از افراد دوست دارند برنامه های موبایل طراحی کنند، اما از برنامه نویسی و کد زدن می‌ترسند. این ترس خیلی‌ها را از ساخت و توسعه اپلیکیشن منصرف کرده است. اما باید بدانید که برای ساخت اپلیکیشن اندروید همیشه هم به برنامه‌نویسی نیاز نیست. بیایید بیشتر راجع به این موضوع صحبت کنیم.

یک پیشنهاد جذاب:

فرادرس به عنوان بزرگترین آموزشگاه آنلاین ایران، آموزش‌های مختلفی در حوزه برنامه نویسی اندروید آماده کرده است. این آموزش‌ها هم برای افراد کاملا مبتدی (کسانی که برنامه نویسی بلد نیستند.) هم برای افراد حرفه‌ای مناسب هستند. پیشنهاد می‌کنم با کلیک روی لینک زیر، برنامه نویسی برای سیستم عامل موبایل را شروع کنید:

آیا بدون برنامه نویسی می توان اپلیکیشن اندروید ساخت؟

جواب کوتاه به سوال بالا، «بله» است. شما بدون داشتن مهارت برنامه نویسی باز هم می‌توانید اپلیکیشن موبایل بسازید. با پیشرفت تکنولوژی، کار توسعه برنامه های جدید بسیار آسان‌تر از قبل شده است.

نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی

سرویس‌های مختلفی برای طراحی اپلیکیشن های موبایل بدون کدنویسی طراحی شده‌اند. در این ابزارها شما با کشیدن و رها کردن (Drag and drop) یک برنامه جدید خلق می‌کنید. بعد از شنیدن این موضوع، شاید یک سوال مهم در ذهنتان شکل بگیرد. اگر از نرم افزارساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی استفاده کنم، خروجی کارم مناسب خواهد بود؟

نرم افزارهای ساخت اپلیکیشن بدون برنامه نویسی امکانات مناسبی دارند؟

اگر بخواهید یک اپلیکیشن اندروید را از صفر تا صد خودتان بنویسید، کار دشواری در پیش خواهید داشت. شما باید به یکی از زبان های برنامه نویسی جاوا یا کاتلین مسلط شوید. کار با یک ویرایشگر متن یا IDE حرفه‌ای مثل اندروید استودیو را یاد بگیرید. همچنین با توجه به نیازهای برنامه مدنظرتان، باید سراغ تکنولوژی‌های مختلفی بروید.

تمام این کارها زمان‌بر هستند و وقت زیادی از شما می‌گیرند. البته با طی کردن این مسیر شما تبدیل به یک برنامه نویس کاربلد می‌شوید که پروژه‌های مختلفی را می‌تواند طراحی و پیاده‌سازی کند. اما یک راه ساده‌تر هم برای ساخت اپلیکیشن اندروید و iOS وجود دارد آن‌هم کمک گرفتن از نرم افزارهای ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی است.

این نرم افزارها امکانات پایه و قابلیت‌های اولیه ساخت اپلیکیشن را در اختیارتان می‌گذارند. یعنی اگر نیاز به یک برنامه نسبتا ساده با امکانات مشخص دارید، این راه‌حل بسیار مناسب خواهد بود. اما اگر یک ایده منحصر به فرد و پیچیده دارید، به هیچ وجه نباید روی این پلتفرم‌ها حساب باز کنید. برای مثال نمی‌توان بدون برنامه نویسی یک اپلیکیشن مشابه اسنپ ساخت.!

معرفی بهترین نرم افزار های ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی

در ادامه چند نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی را معرفی کرده و امکانات و قیمت این پلتفرم‌ها را نیز بررسی می‌کنیم:

1. Andromo

در حال حاضر، Andromo یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین نرم افزارهای ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی است. با استفاده از این پلتفرم، در 3 قدم می‌توانید اپلیکیشن خود را بسازید:

  1. ابتدا یک پروژه جدید در Andromo می‌سازید.
  2. قابلیت‌ها، فرم‌ها، عناصر جدید، گرافیک، محتوا و هر چیزی که برنامه شما نیاز دارد را به پروژه اضافه می‌کنید.
  3. با کلیک روی یک دکمه، فایل نهایی برنامه شما ساخته می‌شود.

برخلاف سایر نرم افزارهای اپلیکیشن‌ساز، Andromo قابلیتی ندارد که با ایجاد هر تغییر در محتوا یا قالب اپلیکیشن خود، پیش‌نمایش آن را به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید. نبود این قابلیت در چنین پلتفرمی کمی عجیب و آزاردهنده است. بعد از این که برنامه خود را ساختید و کار تمام شد، Andromo خروجی نهایی پروژه را برایتان ایمیل خواهد کرد.

متاسفانه این پلتفرم از انتشار برنامه (بعد از تکمیل پروژه)، در Google Play پشتیبانی نمی‌کند. در نسخه رایگان، اجازه ساخت یک برنامه همراه با نمایش تبلیغات در آن به شما داده می‌شود. در ارزان‌ترین نسخه این سرویس که ماهانه 8 دلار هزینه دارد، شما می‌توانید تا 50 برنامه جدید بسازید. هر چند خرید مستقیم از سرویس‌های خارجی در داخل کشور مشکل است، اما ارزش دارد که نسخه پولی Andromo را امتحان کنید. اگر در پرداخت مبلغ به مشکل خوردید، می‌توانید از سرویس‌های مالی واسطه که مبادلات دلاری انجام می‌دهند کمک بگیرید.

2. AppsGeyser

AppsGeyser یک نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید کاملا رایگان است. لازم نیست هیچ هزینه‌ای مثل اشتراک، پورسانت فروش و… پرداخت کنید. برای شروع کار 50 قالب (template) متنوع در اختیارتان قرار می‌گیرد.

نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی

AppsGeyser پیش‌نمایش تغییرات ایجاد شده توسط شما را نشانتان می‌دهد و می‌توانید قبل از گرفتن خروجی نهایی، کارتان را بررسی کنید. البته من در استفاده طولانی مدت با آن کمی مشکل داشتم. این سرویس، انتشار اپلیکیشن را به عهده شما می‌گذارد و نمی‌توانید کارتان را مستقیم در مارکت‌هایی مثل Google Play نشر دهید. پورسانت پلتفرم AppsGeyser بسیار بالا است و از هر درآمد شما، 50 درصد آن را برای خودشان برمی‌دارند.

3. Swiftic

Swiftic که قبلا با نام Como شناخته می‌شد، یک اپلیکیشن‌ساز است. این سرویس به صراحت اعلام کرده که برای کسب و کارهای کوچک (Small Businesses) مناسب است و نباید توقعات زیادی از آن داشته باشید. ویرایش و شخصی‌سازی برنامه شما با این ابزار ساده است و به راحتی می‌توانید خروجی مدنظرتان را پیاده کنید.

به کمک Swiftic می‌توانید کاتالوگ محصولات بسازید. برای مشتریان خود Push Notifications ارسال کنید. بخش‌های مختلف برنامه خود را تغییر دهید و در کل، تمام ابزارهای ساخت یک برنامه جدید در اختیارتان قرار خواهد گرفت. Swiftic در انتشار اپلیکیشن هم به شما مشاوره می‌دهد و کنارتان خواهد بود. هزینه این سرویس ماهانه 39 دلار است. اگر پلن پرداخت سالانه را انتخاب کنید، این عدد به ماهی 33 دلار کاهش پیدا می‌کند.

4. Appypie (AppMakr)

Appypie یکی از بزرگترین سرویس‌های ساخت اپلیکیشن در دنیا است و رشد خوبی دارد. در سایت‌های معروفی مثل Wall Street Journal و VentureBeat راجع به این پلتفرم صحبت شده است. به کمک Appypie، می‌توانید اپلیکیشن‌های اندروید، iOS، ویندوزفون و بلک‌بری طراحی کنید. (البته سیستم‌عامل‌های Windows Phone و BlackBerry تقریبا منسوخ شده‌اند.)

بعد از ساخت برنامه خود با Appypie، می‌توانید آن را در مارکت‌های مختلف مثل Google Play یا App Store منتشر کنید. Appypie ماموریت خود را اینطور تعریف می‌کند: «به کمک محصول ما، هر کسی می‌تواند با توجه به نیازهای خود، اپلیکیشن بسازد.» شرکت تحقیقاتی Gartner معتقد است تا سال 2024 میلادی، بیشتر از 65% اپلیکیشن‌های موجود در بازار بدون کدنویسی توسعه و انتشار پیدا می‌کنند. Appypie هم در صفحه اصلی سایت خود به این موضوع اشاره کرده است.

5. GoodBarber

GoodBarber سایتی است که با راهنمایی‌های قدم به قدم، به شما کمک می‌کند اپلیکیشن دلخواه خودتان را بسازید. طبق گفته این پلتفرم، ساخت اپلیکیشن با GoodBarber شامل 3 مرحله است:

  1. طراحی محیط برنامه (Design)
  2. اضافه کردن محتوا (content)
  3. تست و آزمایش برنامه

در بخش طراحی، شما به طیف گسترده‌ای از قالب‌ها دسترسی خواهید داشت. همچنین گزینه‌های مختلفی برای شخصی‌سازی منوها، نوار ابزارها، آیکون‌ها و قسمت‌های مختلف برنامه وجود دارد. در قسمت محتوا می‌توانید مطالب، تصویر، ویدئو، شبکه‌های اجتماعی و موارد مشابه را اضافه کنید. بعد از تکمیل کار، به کمک اپلیکیشن Goodbarber، می‌توانید خروجی کار را روی موبایل خود آزمایش کنید. کار با اپلیکیشن ساز Goodbarber بسیار ساده است و در طراحی و اضافه کردن محتوا انعطاف زیادی دارد. برای شروع کار می‌توانید 30 روز به شکل رایگان از امکانات این پلتفرم استفاده کنید. اگر این ابزار را دوست داشتید، می‌توانید یکی از پلن‌های زیر را انتخاب کنید:

  • اپلیکیشن محتوا محور: ماهانه 12.5 دلار
  • اپلیکیشن فروشگاهی: ماهانه 17.5 دلار
  • سرویس ویژه (بی‌نهایت اپلیکیشن): ماهانه 200 دلار

نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید بدون کدنویسی

6. AppMachine

AppMachine یک نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی است که می‌تواند به سرعت شما را صاحب یک اپلیکیشن موبایل کند. بعد از ثبت‌نام در این پلتفرم، وارد داشبورد خود می‌شوید و می‌توانید طراحی را شروع کنید. در این نرم افزار بیشتر از 30 بلوک مختلف برای اضافه کردن عناصر متنوع در اختیارتان قرار می‌گیرد. می‌توانید تغییرات را به صورت لحظه‌ای در گوشی موبایلتان یا مرورگر سیستمتان مشاهده کنید. با انتخاب یک الگو، تمام بخش‌های آن را می‌توانید با توجه به نیاز خود تغییر دهید. این پلتفرم از فایل Excel پشتیبانی می‌کند، یعنی اطلاعات را در قالب فایل اکسل می‌توان وارد این برنامه کرد. همچنین امکان اتصال به وب سرویس‌ها با XML، REST API یا JSON وجود دارد.

AppMachine کارهای مربوط به انتشار اپلیکیشن را انجام می‌دهد. کافی‌ست اطلاعات موردنیاز را برایشان بفرستید و آن‌ها برنامه شما را در App Store و Google Play منتشر می‌کنند. در داشبورد AppMachine، گزارش‌های مختلفی مثل تعداد دانلود برنامه، میزان مصرف منابع برنامه و… در اختبارتان قرار می‌گیرد. ساخت اپلیکیشن جدید با AppMachine رایگان است. اما برای انتشار آن نیاز به پرداخت هزینه دارید. نسخه PLUS APP (امکانات محدودتری دارد.)، ماهانه 49 دلار و نسخه PRO APP (نسخه کامل)، ماهانه 74 دلار هزینه دارد.

7. BiznessApps

BiznessApps یک نرم افزار اپلیکیشن ساز است که برای کسب و کارهای کوچک بسیار مناسب به نظر می‌رسد. این پلتفرم در صنایع مختلف مثل رستوران، سلامتی و زیبایی، مشاوره املاک، مدارس و… کاربرد دارد. با ورود به سایت BiznessApps، اطلاعاتی درباره اهمیت و گسترش اپلیکیشن‌های موبایل به کاربران نمایش داده می‌شود. برای مثال به این موضوع اشاره شده که 91% بزرگسالان به شکل مستمر از موبایل خود استفاده می‌کنند.

البته BiznessApps یکی از گران‌ترین سرویس‌های معرفی شده در لیست ما است. مخصوصا با توجه به افزایش قیمت دلار در سال‌های گذشته و کاهش قدرت خرید مردم، احتمالا این سرویس برای خیلی از کاربران داخل ایران به صرفه و اقتصادی نخواهد بود. نسخه STANDARD این پلتفرم ماهانه 300 دلار هزینه دارد.

8. اپتو

نوبتی هم باشد نوبت به معرفی سرویس‌های ایرانی می‌رسد. اپتو یک اپلیکیشن ساز آنلاین است که بدون کدنویسی شما را صاحب اپلیکیشن می‌کند. نقطه قوت این پلتفرم، ماژول‌های متنوع آن است که امکان ساخت طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها را فراهم می‌سازد. مثلا با ماژول وردپرس می‌توانید سایت خود را تبدیل به یک اپلیکیشن موبایل کنید. یا با ماژول فروشگاه فایل، یک فروشگاه بسازید.

قیمت‌گذاری اپتو انعطاف‌پذیر است. در زمان نگارش این مقاله (اسفند 1400)، برای هر سیستم عامل (اندروید و iOS) و وب اپلیکیشن (PWA) به شکل جداگانه، سالانه 700.000 تومان دریافت می‌شود. همچنین امکان انتخاب پکیج‌های ترکیبی (مثلا هر دو نسخه اندروید و آیفون) با تخفیف بیشتر وجود دارد.

نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید بدون کدنویسی

یک پیشنهاد جذاب:

ساخت اپلیکیشن موبایل بدون برنامه نویسی، ایده خوبی است. اما اگر می‌خواهید هنگام طراحی یک برنامه جدید، قدرت و انعطاف کافی را داشته باشید، استفاده از یک زبان برنامه نویسی ضروری است. Flutter، یک چارچوب جدید از گوگل است که به شما اجازه می‌دهد اپلیکیشن موبایل بسازید. بزرگترین مزیت فلاتر این است که با یادگیری آن، می‌توانید با یک بار کد زدن، به شکل مشترک برای اندروید و iOS خروجی بگیرید. یعنی با یک تیر دو نشان می‌زنید. فرادرس یک دوره آموزشی جامع برای ساخت اپلیکیشن موبایل با Google Flutter آماده کرده است. با دیدن این آموزش می‌توانید اپلیکیشن‌های مختلفی برای اندروید و iOS بسازید. با کلیک روی لینک زیر، وارد این آموزش شوید:

جمع بندی موضوع نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی

در این مقاله، به معرفی 8 نرم افزار ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی پرداختیم. همچنین راجع به مزایا و معایب استفاده از این ابزارها، در مقایسه با کدنویسی خالص صحبت کردیم. اگر کسب و کار کوچکی دارید که نیاز به یک اپلیکیشن ساده دارد، استفاده از نرم افزارهای ساخت اپلیکیشن راهکار مناسبی برای شما است. اما در طراحی برنامه‌های بزرگ و پیچیده پیشنهاد نمی‌شود.

اگر کسانی را می‌شناسید که صاحب کسب و کار هستند و نیاز به اپلیکیشن دارند، لینک این مقاله را برایشان بفرستید. در قسمت نظرات هم می‌توانید دیدگاه و تجارب خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 4.3 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 11

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

محمد انوری

مرتب باید ساخت. گاهی یک محصول، گاهی یک اثر هنری و گاهی لبخندی شیرین بر لبانِ دیگری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا