تبلیغات
اینترنتمطالب ویژهمعرفی و بررسی

سیر تا پیاز دارک وب – نحوه ورود به دارک وب + معرفی چند سایت معروف

تبلیغات
4.3
(9)

احتمالا یک چیزهایی درباره دارک وب شنیده باشید. باید قبل از شروع مطالعه از شما خواهش کنم تمام تصورات قبلی خود را کنار بگذارید و با یک ذهن آماده شروع به مطالعه کنید. در این پست به طور مفصل درباره دسته بندی شبکه جهانی وب (www) صحبت می‌کنم. درباره تفاوت دیپ وب و دارک وب حرف می‌زنم. می‌گویم چه اتفاقاتی در دارک وب می‌افتد و چقدر از چیزهایی که هر روز می‌شنویم دروغ هستند، اشاره‌ای به اتاق قرمز یا Red Room کرده و درباره وجود داشتن یا نداشتن این اتاق‌ها صحبت خواهم کرد. بعد نحوه ورود به دارک وب را بررسی می‌کنیم و می‌گویم که به چه چیزهایی نیاز داریم. در آخر هم چند سایت معروف در دارک وب را معرفی می‌کنم. پس کار را شروع کنیم.

اینم بخونید بد نیست: بزرگترین و معروف‌ترین هکرهای دنیا را بشناسید

نکته بسیار بسیار بسیار مهم:

این پست جنبه آموزشی داشته و تمام تلاش خودم را کردم تا شما را با این بخش از وب و دروغ‌هایی که درباره آن گفته می‌شود آشنا کنم …

به هیچ عنوان و تکرار می‌کنم به هیچ عنوان قصد ندارم شما را ترغیب به استفاده از این سرویس کنم. ولی معتقدم دانش باید به اشتراک گذاشته شود و من هر چیز جدیدی که یاد بگیرم را با کاربران اون با مَن به اشتراک می‌گذارم. این پست هم حاصل چند سال تحقیق من در Dark Web بود و دوست داشتم شما هم آن را بخوانید …

شبکه جهانی وب و دسته بندی آن

شبکه جهانی وب به 3 بخش تقسیم می‌شود
دسته بندی شبکه جهانی وب

اینترنت خیلی خیلی بزرگتر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید. منظورم چیزی بیشتر از گوگل، اینستاگرام، دیجی کالا، دیوار و چند میلیون سایتی است که خیلی راحت از طریق موتورهای جستجویی مثل گوگل در دسترس بوده و روزانه از آنها استفاده می‌کنیم. اگر بگویم شبکه اینترنت بسیار گسترده‌تر از چیزی است که تا امروز تجربه کردید حرفم را باور می‌کنید؟

بخش‌های مختلفی از وب وجود دارد که بیشتر مردم عادی از آن خبر ندارند و اتفاقات عجیب و گاهی تلخ در آن جا رخ می‌دهد. برای درک بهتر موضوع باید وب را به ۳ بخش کلی تقسیم کنیم:

  1. وب روشن (Surface Web)
  2. دیپ وب (Deep Web)
  3. دارک وب (Dark Web)

اینم بخونید بد نیست: معرفی 6 روش واقعی هک اینستاگرام

وب یا Surface Web چیست؟

این بخش از وب را به خوبی می‌شناسید. هر روز میلیاردها جستجو در گوگل انجام می‌شود، میلیون‌ها خرید و فروش در فروشگاه‌های اینترتنی جهان انجام می‌شود و انواع ارزهای رایج کشورها مثل دلار، یورو، پوند، ریال و غیره بین صاحبان کسب و کار و مردم جا به جا می‌شود. مردم در هزاران شبکه اجتماعی به هم پیام می‌دهند، برای هم فایل ارسال می‌کنند و از خدمات مختلف این سرویس‌ها استفاده می‌کنند. تمام سرویس‌هایی که در طول روز به راحتی در دسترس شما هستند و بدون هیچ مشکل خاصی می‌توانید به آنها دسترسی پیدا کنید در بخش Surface Web یا وب روشن قرار می‌گیرد.

به عبارت دیگر، هر چیزی که توسط موتورهای جستجوی معمول مثل گوگل، یاهو، داک داک گو، یادنکس، بایدو و غیره ایندکس شده و با جستجو کاربران قابل دسترس می‌باشد در بخش وب روشن قرار می‌گیرد. تقریبا ۱۰٪ کل ترافیک وب در این بخش رد و بدل می‌شود.

دیپ وب یا Deep Web چیست؟

سیلک رود یکی از معروف‌ترین سایت‌های دارک وب بود که تعطیل شد
نمایی از سایت معروف Silk Road که توسط FBI شناسایی و بسته شد

یک نکته مهم را در نظر داشته باشید:

دیپ وب و دارک وب با هم فرق دارند و نباید آنها را با هم یکی کنید.

معادل فارسی Deep Web وب عمیق بوده که به آن Hidden Web (وب مخفی) یا Invisible Web (وب پنهان) هم می‌گویند. دیپ وب آن بخشی از وب است که توسط موتورهای جستجو ایندکس نشده و کاربران نمی‌توانند به روش‌های معمول به محتوای آن دسترسی پیدا کنند. خب چه دلیلی دارد که بعضی از صفحات وب از سایر کاربران پنهان شود؟ با کمی فکر کردن درباره آن به خوبی دلیل این کار را می‌فهمید.

چرا محتوای دیپ وب مخفی است؟

فرض کنید هر کسی در دنیا بتواند با یک جستجوی ساده در گوگل اطلاعات حساب بانکی شما را بدست بیاورد. یا هر کسی بتواند با جستجو در وب به صفحه لاگین شده اکانت شما در فروشگاه‌های اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی، بازی‌های آنلاین و سایر جاهایی که برای خودتان یک حساب کاربری دارید دسترسی پیدا کند، مسلما اتفاق جالبی نخواهد بود. به خاطر همین محتوای Deep Web از بخش روشن وب جدا می‌شود.

دیپ وب شامل قسمت‌های متنوعی مثل اطلاعات بک اند سایت‌ها، دیتابیس‌ها و مواردی می‌شود که لزومی ندارد به طور عادی در اختیار عموم مردم قرار بگیرد.

تفکرات و نظرات اشتباه زیادی درباره دیپ وب وجود دارد. دیپ وپ لزوما جای ترسناک و وحشتناکی که فکر می‌کنید نیست. این بخش از دنیای Web می‌تواند بسیار کاربردی باشد و در حالت کلی غیرقانونی نیست. بخش غیرقانونی Deep Web همان دارک وب می‌باشد که در بخش بعدی درباره آن صحبت خواهیم کرد.

اینم بخونید بد نیست: معرفی 6 روش اصولی هک پیام رسان تلگرام

دارک وب یا Dark Web چیست؟

Dark Web بخشی از وب است که پشت چندین لایه رمزنگاری شده پنهان شده و توسط مرورگرهای مطرح وب و موتورهای جستجو رایج قابل شناسایی نمی‌باشد. دارک وب معمولا به بخشی از دیپ وب گفته می‌شود که در آنجا فعالیت‌های غیرقانونی و جرایم مختلف اتفاق می‌افتد. کسانی که در دارک وب فعالیت می‌کنند کاملا آگاهانه تلاش دارند هویت خود را تا جای ممکن پنهان کنند. تقریبا 90% ترافیک وب مربوط به دیپ وب می‌شود.

دسترسی به دارک وب با نرم افزارها و ابزارهای خاصی انجام می‌شود.

تفاوت دارک وب و دیپ وب چیست؟

همانطور که گفتم این ۲ بخش وب با هم تفاوت دارند و برایم خیلی مهم است که این دو مفهوم را با هم اشتباه نگیرید. تفاوت اصلی دیپ وب و دارک وب در این است که محتوای دیپ وب فقط توسط موتورهای جستجو ایندکس نمی‌شود، اما محتوای دارک وب نه تنها ایندکس نمی‌شود بلکه شامل جرایم مختلف می‌شود.

از طرفی دیپ وب شامل صفحات وبی است که موتورهای جستجو معمول، نمی‌توانند آنها را ایندکس کنند. اما دارک وب خودش تصمیم گرفته که مخفی بماند.

دیپ وب از نظر اخلاقی خنثی است. یعنی هم محتوای خوب می‌تواند داشته باشد هم محتوای بد. اما جامعه Dark Web معمولا به اصول اخلاقی پایبند نبوده و این بخش از وب بیشتر شامل موارد غیراخلاقی می‌شود.

در‌ آخر یک جمله بگویم که به خوبی تفاوت دیپ وب و دارک وب را درک کنید:

تمام دیپ وب بخشی از دارک وب نیست، اما تمام دارک وب زیرمجموعه دیپ وب است …

چه اتفاقاتی در دارک وب می‌افتد؟

دارک وب چیست | شبکه Dark web چیست؟

Dark Web هم دقیقا مثل بخش روشن وب از یک جامعه بزرگ تشکیل شده است. آنجا هم انسان‌های خوب و بد پیدا می‌شوند و نباید فکر کنید که در Dark Web همه خلافکار و جنایتکار هستند. اما ساختار دارک وب به شکلی است که پیدا کردن افراد در آنجا بسیار بسیار سخت بوده و همین باعث می‌شود که جرایم بیشتری آنجا اتفاق بیفتد. بعضی از کارهای معمول و رایج که در دارک وب دیده می‌شوند عبارتند از:

  • فروش انواع کتاب، موسیقی، فیلم و هر نوع محتوایی که در وب عادی به سختی پیدا می‌شود
  • وبلاگ‌ها و خبرگزاری‌هایی که در وب عادی اجازه فعالیت ندارند
  • ارایه خدمات مختلف ثبت دامنه .onion یا اجاره هاست برای راه‌اندازی سایت در دارک وب
  • ارایه سرویس‌های ایمیل برای پنهان نگه داشتن هویت
  • انجام بازی‌های عجیب و گاهی خشن
  • انواع سرویس‌های چت و شبکه‌های اجتماعی
  • انواع شرط بندی، قمار و غیره
  • فروش انواع مواد مخدر مثل گراس، حشیش، شیشه، هرویین و غیره
  • فروش انواع اسلحه و سلاح سرد و گرم غیرقانونی
  • استخدام آدمکش‌های حرفه‌ای برای قتل یا آسیب رساندن به افراد
  • استخدام هکرهای کلاه سیاه یا خرابکار
  • نشر فیلم‌های مستهجن و غیراخلاقی که شامل آزارجنسی کودکان و رابطه جنسی با حیوانات و غیره می‌شود
  • آزار و شکنجه انسان‌ها یا حیوانات و فروش فیلم‌های مربوط به آن

البته مواردی که گفتم تمام اتفاقات دارک وب نیست، اما انجام این کارها در این بخش از وب بسیار رایج است.

اینم بخونید بد نیست: معرفی 4 روش اجرای درست لینوکس در ویندوز

گردش مالی و خرید و فروش در دارک وب با چه ارزهایی انجام می‌شود؟

Dark Web و دیپ وب | چه ارزهایی در دیپ وب استفاده می‌شود؟

نباید انتظار داشته باشید در دارک وب ارزهای رایج دنیا مثل دلار یا ریال را ببینید. این سیستم برای گمنام نگه داشتن خود از ارزهای دیجیتال رمزگذاری شده استفاده می‌کند. یکی از رایج‌ترین پول‌های دارک وب بیت کوین است. خرید و فروش‌ها معمولا با بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال انجام می‌شود.

اینم بخونید بد نیست: معرفی 8 توزیع برتر لینوکس برای هک و تست و نفوذ

اتاق های قرمز (Red Room) در دارک وب چه هستند؟

دارک وب پر از اتفاقات کثیف و غیرانسانی است. یکی از پرسروصداترین بخش‌های دارک وب مربوط به Red Room یا اتاق های قرمز می‌شود. در این اتاق که دیوارهایی قرمز رنگ دارد، یک انسان ( معمولا زن) مورد آزار و شکنجه قرار گرفته و معمولا در آخر کار کشته می‌شود. عده‌ای با پرداخت پول ( معمولا بیت کوین ) شکنجه این انسان‌ها را تماشا کرده و حتی اگر پول بیشتری پرداخت کنند، می‌توانند نوع شکنجه را مشخص کنند.

درباره Red Room اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد. بعضی‌ها می‌گویند اصلا چیزی به اسم Red room وجود ندارد و این موضوع یکی از هزاران دروغی است که مردم درباره دارک وب درست می‌کنند. بعضی‌ها هم می‌گویند که متاسفانه چنین جنایاتی در تاریک‌ترین بخش وب در حال انجام است و نمی‌توان منکر آن شد.

آیا سایت‌های Red Room واقعا در دارک وب فعال هستند؟

اتاق قرمز یا Red Room دارک وب چیست
سایتی که مشاهده می‌کنید 3 نوع رزرو برای Red Room پیشنهاد می‌کند. حالت اول فقط تماشاکننده هستید و باید 0.2 بیت کوین بدهید در حالت دوم به عنوان Master وارد می‌شوید که برایتان 1 بیت کوین اب می‌خورد و در حالت آخر Grand Master هستید که باید ناقابل 5 بیت کوین پرداخت کنید.

البته در دارک وب سایت‌هایی را پیدا می‌کنید که ادعا می‌کنند برنامه Red Room دارند. این سایت‌ها وعده می‌دهند در ازای پرداخت مبلغ نسبتا زیادی بیت کوین می‌توانید وارد این اتاق‌های قرمز شوید. می‌توانم به شما تضمین بدهم که بیشتر از 95% این سایت‌ها دروغ می‌گویند و با پرداخت بیت کوین فقط پول خود را دور ریخته‌اید.

به هر حال به نظر می‌رسد با تمام این حرف‌ها نمی‌توان وجود Red Room را زیر سوال ببرد، اما فعالیت آنها در حد و اندازه‌ای نیست که مردم فکر می‌کنند یا انتظار دارند. یعنی تعداد آنها خیلی کمتر از چیزی است که در رسانه‌ها گفته می‌شود.

چطور بدون اینکه به مشکل بخوریم از دارک وب استفاده کنیم؟

ورود به دارک وب آنقدرها که فکر می‌کنید سخت نیست. همینطور بسیاری از چیزهایی که مردم درباره دارک وب می‌گویند حقیقت ندارد. مخصوصا در کشور ما. شاید بعد از دیدن فیلم unfriended dark web ترس برتان داشته که نکند بعد از اولین اتصال به شبکه دارک وب دزدیده شوید یا خدایی نکرده کسی بخواهد شما را بکشد. واقعا اینطور هم نیست.

اگر نکات ابتدایی و ساده مربوط به امنیت را رعایت کنید، بدون شک می‌توانم بگویم که هیچ مشکلی در ورود به دارک وب نخواهید داشت و خطری شما را تهدید نمی‌کند. هر چند پیشنهاد هم نمی‌کنم این فضا را امتحان کنید.

اگر تا امروز دارک وب را تجربه نکردید، هیچ چیزی را از دست نداده‌اید …

فیلم unfriended dark web یکی از معروف‌ترین فیلم‌های ساخته شده درباره Dark Web است
نمایی از فیلم unfriended dark web

معرفی TOR – بهترین مرورگر برای ورود به دارک وب

تور یک نرم افزار آزاد و رایگان است که به شما اجازه می‌دهد با حفظ حریم شخصی و امنیت زیاد به وبگردی بپردازید. Tor از مسیریابی پیازی برای حفظ امنیت کاربران استفاده می‌کند. به این شکل که پیام فرستنده قبل از رسیدن به گیرنده مسیرهای مختلفی را طی می‌کند و کسی نمی‌تواند به آسانی این ارتباط را کشف کند. از تور به عنوان دروازه ورود به دارک وب یاد می‌شود.

آیا با Tor فقط می‌توان سایت‌های Dark Web را بازدید کرد؟

تور را به عنوان دروازه ورود به Dark web در نظر بگیرید

اصلا اینطور نیست. شما با این مرورگر می‌توانید به سایت‌هایی که در وب عادی وجود دارند هم دسترسی داشته باشید. البته شاید به خاطر ساختار این مرورگر و مشکلاتی که بعضی از سایت‌ها با آن دارند، نتوانید تمام سایت‌ها را چک کنید. ولی در حالت کلی تور فقط برای ورود به شبکه Dark Web مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

بعد از نصب Tor چه کار باید بکنیم؟

بعد از نصب و پیکربندی تور، شما وارد یک مرورگر می‌شوید. اگر قبلا با فایرفاکس کار کرده باشید شباهت این دو Browser را به خوبی حس خواهید کرد. حالا که تور اجرا شد و ما هم یک مرورگر داریم که می‌تواند به دارک وب وصل شود، کار تمام است؟ می‌توانیم در این مرورگر جدید هر چیزی را که دوست داریم سرچ کرده و با جستجو به آن برسیم؟ دقیقا مثل کاری که با گوگل می‌کنیم؟

باید بگویم که شرایط کمی اینجا فرق می‌کند.

برای دانلود نرم افزار Tor می‌توانید از سایت سازنده آن اقدام کنید

معرفی چند سایت دارک وب

احتمالا اولین چیزی که نیاز دارید یک موتور جستجو است. موتور جستجویی که بتواند سایت‌های دارک وب را باز کند. سایت‌هایی که دامنه آنها معمولا ترکیبی از حروف و اعداد بوده و به سختی می‌توان آنها را به خاطر سپرد. دامنه‌هایی که معمولا به پسوند .onion ختم می‌شوند. مطمئن باشید با گوگل نمی‌توانید این سایت‌ها را پیدا کنید. پس از چه مرورگرهایی باید استفاده کنیم؟

  • مرورگر notEvil با آدرس http://hss3uro2hsxfogfq.onion/
  • torch با آدرس http://xmh57jrzrnw6insl.onion/
  • مرورگر Grams در سال 2017 بسته شد

اگر موفق نشدید وارد این مرورگرها شوید، می‌توانید از Hidden Wiki استفاده کنید. یک آرشیو ویکی که آدرس‌های متنوعی از بخش‌های مختلف دارک وب را در اختیار شما می‌گذارد و این لیست مرتب بروزرسانی می‌شود.

آدرس http://hiddenw3s6tmzdwo.onion/wiki/index.php?title=Hidden_Wiki

حالا که به یک موتور جستجو خوب دسترسی دارید می‌توانید شروع به جستجو کنید. دارک وب سایت‌های مفید و خوب هم دارد. 2 سایت معروف که می‌توانید با حفظ حریم خصوصی به آنها سر بزنید را در ادامه مشاهده می‌کنید:

  • موتور جستجو داک داک گو: https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/
  • سایت فیس بوک: https://www.facebookcorewwwi.onion
  • و …

نتیجه گیری

دسترسی به دارک وب خیلی هم سخت نیست و با نصب Tor می‌توانید سایت‌هایی که در این شبکه فعال هستند را مشاهده کنید. هر چند محتوای دارک وب معمولا کثیف بوده و کمتر پیش می‌آید که چیز جذابی آنجا پیدا کنید.

در این پست با هم بررسی کردیم که چطور به Dark Web دسترسی پیدا کرده و بعضی از سایت‌های فعال این شبکه را دیدیم. هر چند لازم است یک بار دیگر هم تکرار کنم که نه من و نه تیم اون با من شما را ترغیب به استفاده از Dark Web نمی‌کند و در صورت استفاده نادرست تمام مسئولیت‌های آن به عهده خودتان خواهد بود.

هر سوالی داشتید خوشحال می‌شوم در بخش نظرات مطرح کنید. هیچ کامنتی در سایت ما بدون پاسخ باقی نمی‌ماند.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 4.3 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 9

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

محمد انوری

مرتب باید ساخت. گاهی یک محصول، گاهی یک اثر هنری و گاهی لبخندی شیرین بر لبانِ دیگری.

2 دیدگاه

    1. سلام امیر جان. خوش اومدی به سایت.
      بله احتمالش زیاده که کامپیوترت رو هک کنن و برای سیستمت مشکل به وجود بیارن.
      توصیه می‌کنم اصلا وارد فضای دارک وب نشو. اگر هم برای رفع کنجکاوی فقط می‌خوای این محیط رو ببینی مسائل امنیتی رو کامل رعایت کن تا هیچ مشکلی به وجود نیاد.

      4
      1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا