معرفی بهترین نمایندگی اینوت در ایران
بازار اتوماسیون صنعتی روز به روز داغتر میشود و افراد زیادی تمایل به یادگیری اتوماسیون صنعتی و کسب درآمد بالا از این حوزه دارند. اکثر تجهیزات اتوماسیون صنعتی که در بازار ایران استفاده میشوند، از کشورهای دیگر مثل آلمان، آمریکا، چین، تایوان و… وارد میشوند. به همین خاطر نیاز به نمایندگیهایی دارند که خیال خریداران را از خرید و پشتیبانی پس از خرید آن برند خاص راحت کند. نیک صنعت به عنوان یکی از فعالان اصلی حوزه اتوماسیون صنعتی در ایران، نمایندگی بیش از ۱۰ برند اتوماسیون صنعتی را به عهده دارد. در این مقاله به معرفی بهترین نمایندگی اینوت در ایران میپردازیم.
تاریخچه برند اینوت
شرکت invt در سال ۲۰۰۲ میلادی در چین شروع به کار کرد. این شرکت در حال حاضر با ۱۵ شرکت تابع و 4000 هزار نیروی انسانی در بیشتر از 100 کشور دنیا شبکه توزیع، پشتیبانی و فروش دارد. اینوت طی این ۲۰ سال فعالیت افتخارهای زیادی کسب کرده و جوایز متعددی برده است. در ادامه بعضی از جوایز برنده شده توسط اینوت را مشاهده میکنید:
- AAA Export Enterprise 2012
- EV Engineering R&D Center Guangdong
- Informationization & Industrialization Management System 2017
- ISO9001 2008
- Top 500 Industrial Enterprise Shenzhen 2008
- و…
در بخش بعد بخشی از دستاوردهای اینوت طی سالهای گذشته را به صورت لیست مشاهده میکنید:
- سال 2002 اولین درایو این برند چینی ساخته شد.
- سال 2005 اولین درایو با قابلیت پشتیبانی از مد وکتور کنترل خود را تولید کرد.
- سال 2006 درآمد حاصل از فروش این شرکت به ۱۶ میلیون دلار رسید.
- سال 2010 سهام شرکت اینوت در بازار بورس اوراق بهادار لیست شد.
- سال 2012 پارک صنعتی اینوت شروع به کار کرد
- سال 2013 شرکت اینوت وارد حوزه خودروهای برقی شد
- سال 2016 ارائه طرحی برای شارژ وسایل نقلیه برقی
- سال 2018 انتقال دفتر اصلی به Guangming در شنزن چین
- سال 2019 مراسم افتتاحیه خط 9 مترو شنژن با سیستم INVT IPR
معرفی محصولات شرکت اینوت
شرکت اینوت اقدام به ساخت و فروش انواع تجهیزات حوزه اتوماسیون صنعتی کرده است که در ادامه اقدام به معرفی انواع آنها کردیم.
انواع PLC اینوت
پی ال سی های شرکت اینوت در شش سری مختلف تولید شدهاند. این پی ال سی ها با نامهای ivc منتشر میشوند. پی ال سیهای شرکت اینوت از نرمافزار AutoStation پشتیبانی میکنند و با زبانهای لدر و il و sfc کار میشوند. نرمافزار AutoStation بسیار کاربرپسند بوده و به سرعت میتوانید با آن ارتباط برقرار کنید. پی ال سیهای اینوت در مدلهای مختلف با هم تفاوتهایی در حافظه داخلی، پشتیبانی از ورودیها و خروجیها و… دارند.
انواع HMI زیمنس
صفحهنمایشها یا اچ ام ایهای شرکت اینوت در اندازههای مختلف (5.7 و 7 و ده اینچ) تولید شدهاند. مدلهای مختلف اچ ام ای اینوت در پشتیبانی از تک پورت یا چند پورت، داشتن پورت اترنت، داشتن پورت USB و… با هم تفاوت دارند. یک سری جدید اچ ام ای شرکت اینوت دارای پی ال سی داخلی است. Hmiهای شرکت اینوت با نرمافزار HMI tool برنامهنویسی میشوند. پشتیبانی از زبان فارسی یکی از ویژگیهای جذاب صفحهنمایشهای شرکت اینوت است.
انواع اینورتر اینوت
اینورترهای اینوت از پرکاربردترین و متداولترین درایوهای به کار رفته در کشور ما هستند و سهم قابل توجهی در بازار ایران دارند. رقبای اینوت در کشور ما برندهایی مثل دلتا و فتک هستند. درایوهای اینوت در توانهای مختلف (0.75 تا 350 کیلووات) و کاربریهای گسترده استفاده میشوند. ابعاد این اینورترها مناسب بوده و با توجه به ادعای خود اینوت ابعاد این درایوها تا 15٪ بهینهتر است. درایوهای اینوت با نام انحصاری gd که مخفف Good Drive است شروع میشوند. اینورترهای شرکت اینوت عبارتند از:
- GD10
- GD20
- GD200
- GD350
انواع سرو درایوهای اینوت
از سروو موتورها در جاهایی که دقت بالا و سرعت زیاد نیاز است استفاده میشود. اینوت یک سرو سیستم کامل با نام DA200 عرضه کرده است که دارای پی ال سی داخلی است. این سروو سیستم از حفاظت IP20 پشتیبانی میکند.
خرید تجهیزات اینوت از منبع معتبر
گروه فنی مهندسی نیک صنعت یکی از منابع معتبر خرید تجهیزات اتوماسیون صنعتی برندهای مختلف از جمله اینوت است. این شرکت تمام محصولات خود را با ضمانت ارائه میکند و نقطه قوت آن پشتیبانی رایگان و حرفهای تیمی باتجربه است. این شرکت علاوه بر برند INVT به عنوان نمایندگی دلتا و برندهای زیمنس و فتک و سانترنو نیز فعالیت میکند.
ما چند سالی هست که از خدمات شرکت فنی مهندسی نیک صنعت استفاده میکنیم و رضایت کاملی از از این شرکت داریم. این شرکت به عنوان نمایندگی اینوت (INVT) مشغول به کار است و تنوع محصولات زیادی دارد.