تبلیغات
موبایل

آموزش حل مشکل بیرون پریدن برنامه های اندروید

تبلیغات
3.8
(4)

بیرون پریدن برنامه اندروید، سوالی است که شاید برای آن پاسخ مشخص و یکسانی وجود نداشته باشد. مجموعه‌ای از دلایل باعث این مسئله می‌شود. گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی روز به روز قوی‌تر می‌شوند. گوشی تلفن ما هم اکنون در حد و اندازه یک لپ‌تاپ معمولی می‌تواند توانایی و قدرت داشته باشد. اما در نهایت گوشی‌های ما بسیار بیشتر از یک لپ‌تاپ معمولی در طول روز کار می‌کنند. علاوه بر بازی‌ها، ویدیوها و برنامه‌های رسانه‌های اجتماعی، ما در تماس‌های معمولی شرکت می‌کنیم، تماس‌های ویدیویی برقرار می‌کنیم و کارهای زیادی انجام می‌دهیم که نیاز به عملکرد خوب تلفن‌هایمان در تمام مدت استفاده از آن دارند. اگر عملکرد گوشی ما ضعیف باشد، ممکن است باعث بیرون پریدن از برنامه‌ها در گوشی یا تبلت اندروید شود.

گاهی اوقات، برای گوشی ما سخت می‌شود که با نیازهای بیش از حد ما، هماهنگی داشته باشند. به همین دلیل گاه‌گاهی برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های اندروید، یک دفعه و بدون دخالت ما بسته می‌شود و به اصطلاح بیرون می‌پرد. سوالی که همیشه از ما پرسیده می‌شود این است که چگونه مشکل برنامه‌های اندرویدی را که به طور خودکار بسته می‌شوند، برطرف کنیم. با مجله اون با مَن همراه باشید،

اینم بخونید بد نیست: آموزش پاک کردن سرچ گوگل در کامپیوتر (ویندوز و مک اواس) و موبایل (اندروید و آیفون)


دلایل بیرون پریدن برنامه‌های اندروید چیست؟

اما قبل از اینکه به سراغ راه حل‌ها برویم، در اینجا چند دلیل وجود دارد که ممکن است منجر به بروز این مشکل شود:

مشکلات شبکه

اگر شبکه ناپایدار دارید یا اگر از داده تلفن همراه به اتصال Wi-Fi تغییر وضعیت دهید، ممکن است برنامه‌هایی که به اینترنت وابسته هستند از کار بیفتند. برنامه‌های قوی‌تر در این وضغیت به خوبی کار می‌کنند، اما برنامه‌های ضعیف‌تر ممکن است نتوانند در چنین شرایطی به خوبی عمل کنند.

یکی از دلایل بیرون پریدن برنامه‌های اندروید مشکلات شبکه است

اشکالات در برنامه

اگر در برنامه‌ای که از آن استفاده می‌کنید باگ دارید، ممکن است باگ باعث بیرون پریدن ناگهانی برنامه اندرویدی شود. رفع اشکال برنامه‌ها در درجه اول، در دست توسعه‌دهنده برنامه است. مطمئن شوید که برنامه‌های خود را به‌روز نگه می‌دارید تا اشکالات موجود در آن‌ها برطرف شود.

فشار بیش از حد بر CPU یا استفاده نادرست از حافظه

هر گوشی به گونه‌ای ساخته شده است که سطح خاصی از استفاده را داشته باشد. برخی از کاربران با نصب برنامه‌هایی که به طور ایده‌آل مناسب شرایط سختافزاری دستگاه اندرویدی خود نیستند، به CPU فشار می‌آورند. این کار باعث بی‌ثباتی و بیرون پریدن برنامه در اندروید می‌شود.

این‌ها برخی از رایج‌ترین دلایلی هستند که باعث از کار افتادن و بیرون پریدن خودکار برنامه‌ها اندروید می‌شوند.

اینم بخونید بد نیست: آموزش جلوگیری از بسته شدن برنامه در پس زمینه گوشی اندروید (تمام برندها)


راه‌حل‌هایی برای جلوگیری از بسته شدن برنامه‌های اندروید

1 – برنامه‌ها را به روز و آپدیت کنید

برنامه‌ها باید همیشه نسخه به روز شده خود را اجرا کنند تا هرگونه اشکال یا خطای شناخته شده در آن برطرف شود. توسعه‌دهندگان به‌طور مرتب به‌روزرسانی‌هایی را برای حل مشکلات منتشر می‌کنند. گاهی این احتمال وجود دارد که برنامه پس از مدتی شروع به از کار افتادن کند. زیرا برنامه در حال اجرای یک نسخه قدیمی است که فاقد قابلیت‌های عملکرد نسخه به روز شده آن است.

آپدیت کردن برنامه‌های اندروید

مراحل آپدیت برنامه‌ها در اندروید

  • برای آپدیت برنامه‌ها، به Play Store یا مارکت‌های دیگر مثل بازار بروید.
  • روی نماد منو (سه نوار افقی) در سمت چپ نوار جستجو ضربه بزنید.
  • روی برنامه‌ها و بازی‌های من ضربه بزنید.
  • از لیست برنامه‌ها و بازی‌های نصب‌شده، به دنبال برنامه‌ای که مشکل ایجاد می‌کند، بگردید و بررسی کنید که آیا دکمه به‌روزرسانی در کنار آن برجسته شده است یا خیر.
  • اگر دکمه برجسته شده است روی Update بزنید و آخرین نسخه برنامه را روی دستگاه نصب کنید.

اینم بخونید بد نیست: واژه‌نامه تکنولوژی (Technology Dictionary) – لیست جامع اصطلاحات دنیای فناوری


2 – فایل‌های اضافی خود را پاک کنید

بسیاری از برنامه‌ها به فضای کافی برای ایجاد فایل‌های جدید یا ذخیره داده‌های ایجاد شده در هنگام استفاده از نیاز دارند. وقتی فضای ذخیره سازی گوشی یا تبلت اندرویدی شما کم می‌شود، ایجاد داده برای برنامه دشوار خواهد شد و ممکن است باعث بیرون پریدن برنامه اندروید شود.

یک راه آسان برای حل این مشکل این است که برنامه‌هایی را که برای مدت طولانی استفاده نکرده‌اید بررسی و آنها را حذف کنید. همچنین می‌توانید از برنامه‌های اندروید که کارشان پاک کردن فایل‌های اضافه است، برای پاکسازی فایل‌های قدیمی و ناخواسته دستگاه استفاده کنید.

روی آیکون دانلود زیر بزنید و لیستی از بهترین برنامه‌های پاک کننده فایل‌های اضافی و کش را در گوگل پلی ببینید:

app-logo-GooglePlay - Capalino

اینم بخونید بد نیست: پوشه lost.dir اندروید چیست؟ حذف آن اشکال دارد؟ چطور آن را بازیابی کنیم؟


3 – کش برنامه و داده‌های آن را پاک کنید

اگر برنامه‌ای به طور مکرر خراب می‌شود، ممکن است بتوانید با پاک کردن حافظه پنهان برنامه و داده‌ها (DATA)، مشکل را برطرف کنید. فایل‌های کش برنامه شامل داده‌هایی هستند که عملکرد برنامه را افزایش می‌دهند. حذف کش باعث از دست رفتن داده‌های مهم نمی‌شود. هنگامی که برنامه را دفعه بعد باز می‌کنید، فایل به طور خودکار ایجاد می‌شود، البته ممکن است پس از حذف فایل‌های کش متوجه تاخیر جزئی در باز کردن برنامه شوید که طبیعی است. چون فایل‌های کش در حال ایجاد هستند.

از سوی دیگر، فایل‌های داده یا دیتای برنامه، شامل داده‌های مهمی مانند رمزهای عبور و سایر اطلاعاتی است که برنامه را برای شما شخصی‌سازی می‌کند.

پاک کردن کش و داده برنامه اندروید

مراحل پاک کردن Data و Cache برنامه‌های اندرویدی

  • به منوی تنظیمات دستگاه خود بروید.
  • روی Apps ضربه بزنید.
  • برنامه‌ای که مشکل را ایجاد کرده پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
  • در قسمت Storage روی Clear Cache ضربه بزنید.
  • در مرحله بعد، روی Clear Data ضربه بزنید و وقتی هشداری را مشاهده کردید که به شما می‌گوید اطلاعات مربوط به پیکربندی برنامه از بین می‌رود، روی OK ضربه بزنید.

پس از پاک شدن حافظه پنهان و فایل‌های داده، این فرصت را خواهید داشت که برنامه را از نو شروع کنید. همچنین بررسی کنید که آیا این مشکل بیرون پریدن برنامه اندروید برطرف شده یا نه.


4 – برنامه‌هایی را که استفاده نمی‌کنید حذف کنید

اغلب اوقات، ما برنامه‌هایی را که اصلاً از آن‌ها استفاده نمی‌کنیم را گوشی خود داریم. علاوه بر اشغال فضای ذخیره‌سازی ارزشمند، اگر هر یک از این برنامه‌ها باگ ایجاد کند، با انواع مشکلات مواجه خواهید شد و گاهی اوقات ممکن است این باگ‌ها به برنامه‌های دیگری که مجوزهای مشابه دارند نیز گسترش یابد. با تمیز کردن دستگاه خود و حذف برنامه‌هایی که استفاده نمی‌کنید از چنین مشکلاتی جلوگیری کنید.

مراحل پاک کردن برنامه‌ها در اندروید

  • به تنظیمات یا Settings بروید.
  • به دنبال Apps بگردید و روی آن ضربه بزنید.
  • برنامه‌هایی را که نیاز ندارید بررسی کنید.
  • روی آن‌ها ضربه زده و گزینه حذف یا Uninstall را بزنید.

وقتی برنامه‌هایی را که استفاده نمی‌کنید حذف نصب کردید، دستگاه خود را مجددا راه‌اندازی کنید و بررسی کنید که آیا مشکل بیرون پریدن برنامه‌ها اندروید برطرف شده است یا نه.

اینم بخونید بد نیست: آموزش تبدیل دوربین گوشی به دوربین کامپیوتر در اندروید و آیفون


روش‌های دیگر برای حل مشکل بیرون پریدن برنامه در گوشی اندروید

هنگام نصب برنامه‌های قدرتمند، قابلیت‌های گوشی خود را در نظر داشته باشید. اگر تلفن شما برای استفاده متوسط ساخته شده است، ممکن است نتوانید بازی‌ها و برنامه‌های سنگین را اجرا کنید. این برنامه‌ها ممکن است فشار زیادی به پردازنده دستگاه وارد کنند. کاربردهای سنگین به دستگاه‌های قوی نیاز دارد.

به خاطر داشته باشید که فضای ذخیره‌سازی کافی را در گوشی خود نگه دارید تا برنامه‌ها بتوانند به راحتی فایل‌های داده را ایجاد کنند. فضای ناکافی اغلب می‌تواند علت اصلی بسیاری از مشکلات باشد.

برخی از برنامه‌ها در برخی از دستگاه‌های اندرویدی به خوبی کار می‌کنند و با خطاهایی مانند بیرون پریدن برنامه اندروید همراه نیستند. ولی در برخی دیگر مشکل وجود دارد. مشکل این است که توسعه‌دهندگان توانایی آزمایش برنامه را در تمام دستگاه‌های اندرویدی ندارند. بیشتر اوقات می‌توانید از طریق انجمن‌ها یا بازخورد برنامه‌ها متوجه شوید که آیا گروه خاصی از کاربران با مشکل مواجه هستند یا خیر.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 3.8 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 4

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

علیرضا حدیدی

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین می‌برد از آن لذت ببر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا