معرفی فیس تایم ، آموزش ثبت نام، راهاندازی و نحوه کار با FaceTime
اگر از کاربران دستگاههای اپل هستید حتما اسم FaceTime را شنیدهاید و یا از آن استفاده کردهاید. اگر هم قصد دارید که به زودی از کاربران اپل شوید، احتمالا درباره FaceTime کنجکاو هستید. در ادامه به معرفی و آموزش نحوه کار با FaceTime میپردازم.
در صورتیکه در مورد این مطلب سوال یا مشکلی دارید کارشناسان شرکت همراه رایانه بصورت شبانه روزی پاسخگوی شما می باشند. کافیست شماره زیر را با تلفن ثابت و بدون پیش شماره، شماره گیری
نمایید:
۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵
اینم بخونید بد نیست: آموزش رفع مشکل This app is not available in your country در App Store
معرفی FaceTime
اپلیکیشن FaceTime یک برنامه برقراری تماس صوتی و تصویری، با قابلیت تماس گروهی است. البته این اپلیکیشن صرفا در دسترس کاربران دستگاههای اپل است و دانلود و نصب برای دیگر گوشیها و دستگاهها امکان پذیر نیست. کیفیت بسیار بالای ارتباطی و رابط کاربری آسان از ویژگیهای مهم FaceTime است.
این اپلیکیشن اولین بار در سال 2010 روی گوشی iPhone 4 معرفی شد. سپس برای iPod Touch و Mac OS و بعدها برای تمامی دستگاههای اپل نیز ارائه شد. در ابتدا این اپلیکیشن برای برقراری تماس تصویری مورد استفاده قرار میگرفت. اما در سال 2013 برقراری تماس صوتی نیز امکان پذیر شد.
کاربران با استفاده از شماره همراه و یا اپل آیدی خود میتوانند در FaceTime ثبت نام کرده و به راحتی و بدون هزینه تماس صوتی یا تصویری برقرار کنند. در سال 2018 اپل امکان تماس گروهی را به FaceTime اضافه کرد که امکان مکالمه همزمان 32 نفر را فراهم میسازد.
حالا که با FaceTime و قابلیتهای آن آشنا شدید بهتر است به سراغ نحوه کار با FaceTime برویم.
اینم بخونید بد نیست: آموزش ضبط مکالمه صوتی و تصویری واتس اپ در اندروید و آیفون
نحوه ثبت نام و راه اندازی FaceTime
راه اندازی و ثبت نام در FaceTime کار چندان سختی نیست. تنها با استفاده از Apple ID میتوانید FaceTime دستگاه اپلی خود را راه اندازی کنید. پس اگر از قبل Apple ID دارید، مراحل زیر را دنبال کنید.
1 – وارد تنظیمات گوشی (یا هر دستگاه اپلی دیگر مانند iPad یا iPod Touch) شوید. صفحه تنظیمات را اسکرول کرده و پایین بروید تا به FaceTime برسید. نکته : اگر گزینه FaceTime را پیدا نکردید، یعنی دستگاه شما Part Number امارات است و متاسفانه قابلیت استفاده از FaceTime را ندارد.
اینم بخونید بد نیست: نصب اسنپ چت – آموزش ساخت اکانت اسنپ چت در اندروید و آیفون
2 – بعد از اینکه وارد تنظیمات مربوط به FaceTime شدید، آن را از قسمتی که در عکس نشان داده شده روشن کنید. 3 – حالا باید در قسمتی که از شما Apple ID خواسته شده، آیدی اکانت اپل خود را وارد کنید و وارد شوید.
4 – حالا در قسمت نشان داده شده میتوانید انتخاب کنید که FaceTime از اپل آیدی شما استفاده کند یا خیر. چون FaceTime میتواند با استفاده از شماره همراه شما نیز راه اندازی شود.
این قابلیت متاسفانه در ایران قابل استفاده نیست و شما فقط با استفاده از Apple ID و یا ایمیل میتوانید از FaceTime خود استفاده کنید.
اگر میخواهید شماره همراه ثبت شده و یا Apple ID خود را روی FaceTime غیرفعال کنید. کافیست روی هر کدام که میخواهید غیرفعال شود ضربه بزنید تا تیک کنار آن برداشته شود.5 – همچنین در منوی Caller ID میتوانید مشخص کنید که از کدام یک از حسابهای کاربری شما برای برقراری ارتباط در FaceTime استفاده شود.
حالا FaceTime شما با موفقیت فعال شده است و میتوانید به راحتی تماسهای صوتی و تصویری برقرار کنید.
اینم بخونید بد نیست: حل مشکل غیر فعال شدن اپل آیدی (your apple id has been disabled)
نحوه کار با FaceTime
نحوه کار با FaceTime حتی از ثبتنام و راهاندازی آن نیز آسانتر است. همانطور که گفتم یکی از ویژگیهای مهم FaceTime رابط کاربری جذاب آن است.
کافیست شماره شخص یا اشخاصی که میخواهید با آن ها تماس صوتی یا تصویری برقرار کنید را ذخیره کنید یا ایمیلی که با آن در FaceTime ثبتنام کردهاند را در بخش مخاطبین خود ذخیره کنید. سپس با یکی از روش های زیر اقدام به برقراری تماس کنید:
روش اول نحوه کار با FaceTime
در این روش کافیست به لیست مخاطبین خود بروید، مخاطب موردنظرتان را انتخاب کنید و وارد صفحه او شوید. حالا به دنبال قسمت FaceTime در صفحه بگردید. اگر این گزینه را پیدا نکردید به این معنی است که شخص مورد نظر شما FaceTime خود را فعال نکرده و یا روی شماره یا ایمیلی که از او دارید، FaceTime فعال ندارد.طبق تصویر بالا در قسمت FaceTime دو دکمه مخصوص تماس تصویری و صوتی وجود دارد.
روش دوم نحوه کار با FaceTime
1 – ابتدا وارد FaceTime شوید.
2 – روی + در بالای صفحه ضربه بزنید. 3 – حالا در صفحه جدیدی که باز میشود نام مخاطب یا مخاطبین مورد نظر خود را وارد کنید. یا با ضربه زدن روی + وارد لیست مخاطبین خود شوید و مخاطب خود را انتخاب کنید.
4 – بعد از وارد کردن نامِ مخاطب کافیست یکی از گزینههای تماس صوتی یا تصویری را انتخاب کنید تا تماس شما برقرار شود.
اگر وارد صفحه مخاطب موردنظر خود شدید، با یکی از دکمههای مشخص شده در تصویر زیر تماس صوتی یا تصویری را برقرار کنید.
5 – با ضربه زدن روی هر یک از دکمهها، صفحه جدیدی باز میشود که از شما میپرسد میخواهید با چه برنامهای تماس برقرار کنید. در این صفحه گزینه FaceTime را انتخاب کنید.
به همین سادگی توانستید نحوه کار با FaceTime را یاد بگیرید و تماسی با کیفیت از طریق FaceTime برقرار کنید 🙂