تبلیغات
چند رسانه ای

بررسی جامع تفاوت پریمیر و افترافکت | کدام نرم‌افزار را انتخاب کنیم؟

تبلیغات
4.7
(6)

وقتی صحبت از نرم‌افزارهای ادیت ویدئو می‌شود، نام دو نرم‌افزار معروف Adobe Premiere Pro و After Effects به میان می‌آید. قبل از شروع یک پروژه جدید باید بدانید از کدام نرم‌افزار استفاده کنید و این دو ابزار قدرتمند کجاها کاربرد دارند. با توجه بعضی شباهت‌های بین پریمیر و افترافکت این دو نرم‌افزار برای بخش‌های مختلف و متفاوت تولید ویدئو به کار گرفته می‌شوند. در این مقاله به بررسی تفاوت پریمیر و افترافکت پرداختیم. همراه مجله اون با من باشید 🙂

هر دو نرم‌افزار پریمیر و افترافکت نقاط قوت خود را دارند. اما هنگامی که از آن‌ها در کنار هم و با هم استفاده کنید اوج قدرت آن‌ها را احساس خواهید کرد و نتایج جذابی خواهید گرفت. Premiere و After Effects دو ابزار بسیار قوی هستند که در برخی موارد مشابه هم عمل می‌کنند و در برخی امکانات و ویژگی‌ها نسبت به بکدیگر برتری دارند. معمولا Premiere Pro برای کسانی که تازه می‌خواهند تدوین و ویرایش ویدئو را شروع کنند پیشنهاد می‌شود. در حالی که افترافکت برای افراد باتجربه‌تر و کسانی که می‌خواهند متحرک‌سازی را به طور حرفه‌ای دنبال کنند گزینه خوبی است. البته هیچ اجباری نیست که برای شروع یادگیری افترافکت حتما کاربر در سطح بالایی قرار داشته باشد.

اینم بخونید بد نیست: مقایسه پریمیر و داوینچی | کدام نرم‌افزار برای تدوین ویدئو بهتر است؟

Adobe Premiere Pro چیست؟

Premiere Pro یکی از نرم‌افزارهای قدیمی ویرایش غیرخطی ویدئو (non-linear editing) است که در اولین نسخه‌ها فقط برای macOS در دسترس بود اما امروزه روی سیستم‌عامل‌های ویندوز و لینوکس هم به خوبی کار می‌کند.

Premiere توسط شرکت ادوبی عرضه شده و برای ساخت ویدئوهای مختلف، فیلم‌های سینمایی، برنامه‌های تلویزیونی و… استفاده می‌شود. هم می‌توان پریمیر را به صورت مستقل هم به عنوان بخشی از Adobe Creative Cloud استفاده کرد. معمولا کاربران حرفه‌ای از پریمیر در کنار Photoshop و After Effects در پروژه‌های خلاقانه خود استفاده می‌کنند.

Adobe After Effects چیست؟

از نرم‌افزار After Effects برای ساخت موشن گرافیک و جلوه‌های ویژه استفاده می‌شود. به کمک افترافکت می‌توانید شخصیت‌های کارتونی طراحی کنید، انیمیشن بسازید یا عناوین متحرک جذاب خلق کنید. به طور کلی افترافکت یک انتخاب عالی برای متحرک‌سازی است. اگر می‌خواهید موشن گرافیک یا انیمیشن بسازید این نرم‌افزار انتخاب فوق‌العاده‌ای به حساب می‌آید.

تفاوت پریمیر و افترافکت | کدام نرم‌افزار بهتر است؟

مقایسه پریمیر و افترافکت | فرق پریمیر و افتر افکت چیست؟

در واقع هیچکدام از این دو نرم‌افزار از یکدیگر بهتر نیستند. اگرچه هر دوی آن‌ها برخی ویژگی‌های مشترک دارند، اما در پروژه‌های متفاوت و با اهداف متفاوت به کار گرفته می‌شوند. البته پریمیر و افترافکت رابطه بسیار نزدیکی با هم دارند و خیلی از ادیتورها از دو نرم‌افزار به طور همزمان استفاده می‌کنند. زمانی که به هر دو نرم‌افزار مسلط شدید، می‌توانید عناصر ساخته شده در افترافکت را به صورت لحظه‌ای به پروژه پریمیر خود اضافه کنید.

از افترافکت معمولا برای ساخت عناصر مختلف و استفاده از آن‌ها در سایر نرم‌افزارها مثل پریمیر استفاده می‌شود. در حالی که پریمیر همه عناصر را کنار هم جمع می‌کند و یک خروجی نهایی به شما می‌دهد.

چه زمانی از Adobe After Effects استفاده کنیم؟

افترافکت از مدت‌ها قبل برای اصلاح رنگ (color correction) انتخاب فوق‌العاده‌ای است. در حالی که پریمیر به تازگی این قابلیت را اضافه کرده است. پس برای کار با رنگ‌ها استفاده از افترافکت را توصیه می‌کنیم.

After Effects برای انیمیتورها و کسانی که قصد ساخت انیمیشن دارند بهترین انتخاب است. Premiere Pro امکانات چندانی برای ساخت انیمیشن ندارد و برای متحرک‌سازی انتخاب خوبی نیست.

چه زمانی از Premiere Pro استفاده کنیم؟

Premiere Pro برای شروع کار تدوین فوق‌العاده است و به کاربران مبتدی توصیه می‌شود. بعد از مسلط شدن به Premiere یادگیری افترافکت کار آسانی است.

Premiere Pro امکانات جذابی برای کار با صدا و ویرایش صدا دارد. تنظیمات جذابی که جای خالی آن‌ها در After Effects حس می‌شود و این نرم‌افزار برای کار با صدا هنوز جای کار دارد.

رندرگیری در پریمیر سریع‌تر و در زمان کمتر انجام می‌شود. After Effects لایه‌های برداری را رندر می‌کند و همچنین به فرمتی که خروجی خود را به آن رندر می‌کنید بستگی دارد. اما به طور کلی، پریمیر پرو در مقایسه با افترافکت رندر سریع‌تری دارد.

به طور کلی انتخاب هر کدام از این دو نرم‌افزار بستگی به کاربرد و هدف شما دارد. پریمیر و افترافکت هر دو محصولات شرکت Adobe هستند و هماهنگی فوق‌العاده‌ای با هم دارند و با توجه به نیاز پروژه باید انتخاب و استفاده شوند. برای مثال می‌توانیم به محصولات شرکت مایکروسافت اشاره کنیم. دو نرم‌افزار Word و اکسل را در نظر بگیرید. با اینکه کاربردهای آن‌ها متفاوت هستند اما گاهی عملکردهای مشترک و مشابه دارند و به خوبی با هم هماهنگ هستند.

اینم بخونید بد نیست: نرم افزار calibre چیست؟ + آموزش نرم افزار calibre

تفاوت پریمیر و افترافکت از نظر قیمت

قیمت هر دو نرم افزار Adobe دقیقا یکسان و مشابه هم است. پریمیر و افترافکت را با پرداخت سالانه تقریبا 240 دلار یا ماهانه حدودا 20 تا 32 دلار می‌توان خرید. البته در کشور ما ایران به دلیل نبود قانون کپی‌رایت، تحریم‌ها و مشکلات پرداخت ارزی امکان خرید این دو نرم‌افزار وجود ندارد و خوشبختانه یا بدبختانه 🙁 هر دو ابزار به صورت کرک شده و به شکل کاملا رایگان با تمام امکانات در اختیار کاربران ایرانی هستند.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 4.7 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 6

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

محمد انوری

مرتب باید ساخت. گاهی یک محصول، گاهی یک اثر هنری و گاهی لبخندی شیرین بر لبانِ دیگری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا