تبلیغات
چند رسانه ایرپرتاژ آگهی

بهترین میکروفون استودیویی ارزان از دید کاربران حرفه ای

تبلیغات
4.3
(3)

حتما سعی کرده اید پول هایتان را جمع آوری کرده و با آن میکروفونی که علاقه اش را داشته اید خریداری کنید. اما حالا نمیدانید که با بودجه ای که دارید چه میکروفونی مناسب کار شماست. در ادامه به معرفی بهترین میکروفون های استودیویی ارزان قیمت میپردازیم.

انواع میکروفون استودیویی

در این بخش می خواهیم نگاهی به میکروفون های داینامیکی و کاندنسر و تفاوت بین آن ها بیندازیم. با ما همراه باشید.

میکروفون های کاندنسر

این میکروفون های نسبت به صدا از میکروفون های داینامیک حساس تر هستند. میکروفون های کاندنسر دارای دیافراگم بزرگ تر هستند و صدا های حساس و ضعیف را بهتر تشخیص می دهند. این نوع میکروفون ها برای ضبط صدای خوانندگان و گویندگان و ضبط آلات موسیقی مانند گیتار، پیانو، ساز و … مناسب هستند.

باید بدانید که قیمت میکروفون های کاندنسر نسبت به میکروفون های داینامیک گران تر است. همچنین این میکروفون ها برای عملکرد نیاز به منبع تغذیه دارند و باید بر روی پایه نگهداری شوند.

میکروفون های کاندنسر

میکروفون های داینامیک

این نوع میکروفون ها برای ساز های کوبه و ضبط صدا های خوانندگان و صدا های بلند مناسب تر از انواع کاندنسر هستند. این میکروفون ها نیازی به منبع تغدیه برای کار کردن ندارند. این میکروفون ها بر روی پایه نیستند و در دست قرار می گیرند به همین خاطر معمولاً دیافراگم آن ها در بالای قسمت میکروفون قرار دارد.

بهترین میکروفون های استودیویی ارزان

ارزان ترین میکروفون های استودیویی معمولا از نوع داینامیک هستند. اکثر برند ها هم این نوع میکروفون ها را تولید می کنند.

میکروفون استودیویی بویا BOYA BY-BM58

میکروفون بویا BOYA BY-BM58 یکی از بهترین میکروفون های ارزان داینامیک موجود در بازار است. این میکروفون برای ضبط صدای خواننده در مراسمات و استودیو های کوچک کاربرد دارد. همراه این میکروفون رابط نصب سه پایه، کابل رابط و مبدل XLR فیش 6.5 میلی تری و کیف حمل آن وجود دارد.

میکروفون USB بویا BOYA BY-PM500

میکروفن USB بویا مدل PM500 برای ضبط پادکست، استریم گیم یا … با بهترین کیفیت قابل استفاده است. میکروفن یو اس بی بویا PM500 برای سیستم‌های عامل ویندوز، مک، اندروید و iOS استفاده می شود. برترین ویژگی های این میکروفن دارا بودن پورت هدفون، ولوم شدت صدا و دکمه انتخاب الگوی ضبط است.

میکروفون USB بویا BOYA BY-PM500

میکروفن آدیو تکنیکا Audio-Technica AT2020

میکروفن آدیو تکنیکا Audio-Technica AT2020

یکی از گزینه های اقتصادی داخل بازار میکروفون آدیو تکنیکا Audio-Technica AT2020 می باشد. این میکروفون دارای بدنه فلزی با مقاوت بالا و قیمت ارزان و از نوع کاندنسر می باشد.

چون از نوع کاندنسر بوده و طیف داینامیکی آن وسیع است به صدا های جزئی و کوچک حساس است و آن ها را ضبط می کند. این مدل میکروفون برای استودیو که صدا های جزئی پایین با فرکانس کم ندارند بسیار مناسب و عالی است.

میکروفون شور Shure SM58

میکروفون شور Shure SM58

میکروفون شور جزو اولین نسل از میکروفون های دارای سر توپی شکل است. این میکروفون که از نوع داینامیکی است از نسخه های قبلی خود بهبود یافته تر و برای اجرا های صحنه ای مناسب است. همچنین باید بدانید که از لحاظ قیمت مشابه میکروفون قبلی است و یکی از پر فروش ترین میکروفون های دنیا به شمار می آید.

میکروفون بهرینگر Behringer SL 84C

میکروفون بهرینگر Behringer SL 84C

در میان میکروفون های ارزان قیمت همیشه نام برند بهرینگر وجود دارد. اخیرا میکروفون هایی که برند بهرینگر تولید می کند از لحاظ ظاهری عینا مشابه میکروفون های قدیمی شور است و تشخیص تفاوت آن ها از لحاظ ظاهر بسیار سخت می باشد.

اما از لحاظ قیمتی بین این دو برند تفاوت بسیار زیادی وجود دارد. میکروفون Behringer SL 84C با جک رابط  XLR و یک پایه نگهدارنده عالی از لحاظ کیفیت صدا قابل قبول است. اگر بودجه ی زیادی ندارید و میخواهید بهترین میکروفون استودیویی را با بودجه کم بخرید، بهترین انتخاب میکروفون Behringer SL 84C است.

نکات مهم خرید میکروفون ارزان

مهم است که قبل از خرید هر محصولی نکات خرید مربوط به آن را بررسی کنید تا در نهایت محصولی خریداری کنید که مناسب شما بوده و از آن رضایت داشته باشید.

کیفیت صدا

مهم ترین نکته در خرید هر نوع میکروفونی قطعا کیفیت صدای آن است. شما بسته به بودجه ی خود کیفیت صدا های مختلفی را می توانید خریداری کنید. میکروفون هایی با قیمت ارزان برای اکثر نیاز های شما در صدابرداری مناسب و قابل قبول هستند. اگر کیفیت صدایی بالاتر می خواهید باید چند برابر آن ها هزینه کنید.

جنس و کیفیت بدنه

نکته ی بعدی در انتخاب و خریداری میکروفون کیفیت بدنه و دوام و مقاومت آن است. در صورتی که میکروفون دوام و جنس بدنه ی پایینی داشته باشد بعد از مدتی باید با او خداحافظی کنید. با یک بررسی ساده و در دست گرفتن میکروفون و لمس آن می توانید تا حدودی به کیفیت و جنسش پی ببرید.

کاربرد میکروفون برای شما

اینکه میکروفون با کاری که شما میخواهید برایتان انجام دهد مطابقت داشته باشد نیز نکته ی مهمی در خرید آن است. باید از قبل مشخص کنید و بدانید که برای چه کاری میکروفون را می خواهید. برای مثال کاربرد میکروفون در ضبط موسیقی با کاربرد میکروفون در ضبط مصاحبه یا صدای معمولی دو چیز کاملا متفاوت است.

جمع بندی

در نهایت اگر میخواهید یک میکروفون گوشی مناسب با قیمت ارزان خریداری کنید، باید ویژگی ها و مشخصات هر میکروفون را به دقت بخوانید تا بهترین میکروفون متناسب کار خود را انتخاب کنید. فراموش نکنید که پس از خریداری میکروفون مراقبت و نگهداری از آن مهم ترین کار است. با توجه به نکاتی که در درباره نگه داری میکروفون گفته شد، حتما هر چند وقت یکبار میکروفون را تمیز کنید و گرد و غبار آن را به طور کامل بگیرید.

چقدر این محتوای آموزشی برایتان مفید بود؟

از راست به چپ (سمتِ راست 1 ستاره، سمتِ چپ 5 ستاره)

میانگین 4.3 / 5. امتیاز شما ثبت شد: 3

اولین نفری باشید که بازخوردتان را ثبت می‌کنید

تبلیغات

محمد انوری

مرتب باید ساخت. گاهی یک محصول، گاهی یک اثر هنری و گاهی لبخندی شیرین بر لبانِ دیگری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا