sos گوشی چیست و چطور آن را فعال یا غیرفعال کنیم؟ (اندروید و آیفون)
sos گوشی قابلیتی است که در شرایط اضطراری به داد شما میرسد. اگر در شرایط بحرانی و نامناسبی قرار گرفتید، با لمس چند دکمه به کسانی که قبلا خودتان مشخص کردید، اطلاع دهید. قابلیت sos هم در گوشیهای اندروید هم در گوشیهای آیفون وجود دارد و بیشتر گوشیها از آن پشتیبانی میکنند. در ادامه یاد میگیریم که sos گوشی چیست و چطور آن را فعال یا غیرفعال کنیم؟ البته امیدواریم هیچوقت از این قابلیت استفاده نکنید 🙂
اینم بخویند بد نیست: آموزش عوض کردن ساعت و تاریخ در آیفون
قابلیت sos گوشی چیست؟
فرض کنید در یک شرایط بحرانی قرار گرفتید یا به شدت احساس خطر میکنید. یا آسیبی دیدید و جراحاتی ناگهانی برداشتید. در این شرایط، به احتمال زیاد فرصتی برای دست گرفتن گوشی و زنگ زدن به پلیس یا مراکز امدادی وجود نخواهد داشت. قابلیت sos در تلفنهای همراه سعی دارد در این شرایط بحرانی به کمک افراد بیاید.
با فعال کردن قابلیت sos و فشار دادن کلیدهای مربوطه، گوشی شما موارد زیر را برای کسانی که قبلا مشخص کردید ارسال میکند:
- یک پیامک با مضمون درخواست کمک (متن I need help را به شمارههای تعریف شده پیامک میکند.)
- لوکیشن فعلی شما (از طریق گوگل مپس لوکیشن شما را شناسایی و ارسال میکند.)
- ۲ عکس با دوربین اصلی (عقب) و دوربین سلفی (جلو) گوشی
- ۵ ثانیه ضبط صدا از زمانی که قابلیت sos را فعال میکنید
فعال کردن قابلیت sos در گوشی آیفون
قابلیت sos در تمام گوشیهای آیفون از زمانی که این گوشیها را از جعبه درمیآورید وجود دارد. اما با اعمال بعضی از تغییرات میتوانید بهترین استفاده را از آن ببرید. این ویژگی در تمام کشورها فعال است. اما در بعضی از نقاط ممکن است با محدودیتهایی همراه باشد.
برای استفاده از قابلیت sos کافیست کلید پاور دستگاه را ۵ بار پشت سر هم فشار دهید. بعد قابلیت تماس اضطراری روی گوشی ظاهر میشود که اگر این حالت را کنسل نکنید، به شمارههای از قبل تعریف شده شما
فعال کردن قابلیت SOS در اندروید
با انتشار اندروید 12، فعال کردن sos گوشی در سیستمعامل اندروید سادهتر از همیشه شده است. در ادامه نحوه فعالسازی این قابلیت در برندهای سامسونگ، هواوی و شیائومی را بررسی میکنیم.
sos در گوشی های سامسونگ
در گوشیهای سامسونگ با 3 یا 4 بار فشار دادن دکمه پاور قابلیت sos فعالیت میشود. در ادامه نحوه دسترسی به تنظیمات این بخش را در گوشی های سامسونگ با رابط کاربری One UI را نشان دادم:
- وارد Settings شوید.
- با کمی اسکرول به Safety & Emergency برسید. (در گوشیهای قدیمی این بخش با نام Advanced Settings نمایش داده میشود.)
- Send SOS messages را فعال کنید.
- در قسمت Press the power key میتوانید میزان دفعات ضربه زدن به کلید پاور را از 3 به 4 یا بالعکس تغییر دهید.
- در قسمت پایینی میتوانید موارد ارسالی در حالت sos را تعیین کنید.
- با ضربه زدن روی Attach Pictures میتوانید قابلیت ارسال عکس از دوربین جلو و عقب گوشی را فعال یا غیرفعال کنید.
- با ضربه زدن روی Attach audio recording میتوانید حالت 5 ثانیه ضبط صدا در شرایط بحرانی را فعال و غیرفعال کنید.
- در آخر صفحه گزینه Send messages to را میبینید. با ضربه زدن روی این گزینه میتوانید مخاطبین موردنظر برای روز مبادا را انتخاب کنید.
sos در گوشی های شیائومی
برای فعال کردن Emergency SOS در گوشیهای شیائومی باید 5 بار پشت سر هم و سریع دکمه پاور گوشی را فشار دهید. در گوشیهای شیائومی فقط پیامک اضطراری و لوکیشن شما ارسال میشود و خبری از فیلم گرفتن و ارسال پیام صوتی نیست.
اینم بخونید بد نیست: رفع مشکل حذف نشدن فایل و پوشه در اندروید با 4 روش + آموزش ویدیویی
sos در گوشی های هواوی
فعال کردن این حالت در گوشیهای هواوی هم مشابه شیائومی است. 5 بار نگه داشتن دکمه پاور. برای دسترسی به تنظیمات sos گوشی هواوی مسیر زیر را دنبال کنید:
مسیر Settings > Security > Emergency SOS را دنبال کنید. Also send SOS message را فعال کنید تا بتوانید مخاطبان اضطراری خود را اضافه کنید.